2821
2789
عنوان

تهمت ❌🗿

134 بازدید | 7 پست

اگه ی روز یکی بیاد بهتون بگه فلانی گفته تو این حرفو زدیو فلان 

بعد شما هر چی برای شخص سوم توضیح بدید که شما این حرفو نزدید اما طوری برخورد کنه که انگار دارید دروغ میگید چیکار میکنید ؟! 

رو در رو جلوی شخص دوم که تهمت زده میگید که چرا ی همچین حرفی زدی؟! یا سکوت میکنید ؟! 

بستگی داره اگه آدم مهمی تو زندگیم باشه رو به رو میکنم بعد باهاش سرسنگین میشم که حرفمو باور نکرده مهمم نباشه یا کلا مطرح نمیکنم یا مطرح میکنم و جفتشون میذارم کنار

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمو خسته نمیکنم میسپارم به خدا...قشنگ ارتباطمو قطع میکنم با جفتشون چون آرامشم واجبتره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خودمو خسته نمیکنم میسپارم به خدا...قشنگ ارتباطمو قطع میکنم با جفتشون چون آرامشم واجبتره

هر دوتا شخص برات مهم باشن چی؟! 

مخصوصا حالا که نظرشون دربارت برگشته 

تلاش نمیکنی برای حفظ کردنش؟!

هر دوتا شخص برات مهم باشن چی؟!  مخصوصا حالا که نظرشون دربارت برگشته  تلاش نمیکنی برای حف ...

یبار رودر رو میکنم میخواد باور کنه میخواد نکنه.(مشکل خودشه)..بعدشم میگم جفتتون رو سپردم به خدا بابت تهمتی که زدین و قطع رابطه...من آدمای سمی رو حذف میکنم تعداد کمی آدم دور و برم هستن ولی می‌دونم نخاله نیستن و همیشه آرامش دارم انرژیمو صرف این نمیکنم این چی گفت اون چی گفت...بهشون گفتم اگه همین انرژی که صرف حرف و حدیث و غیبت و ضربه زدن و تهمت میکنین رو میزاشتین برای زندگی خودتون الان وضعتون این نبود.خلاص...هم اون کسی که تهمت زده و هم اون کسی که براش توضیح میدم ولی باورم نداره رو میزارم کنار من اینجوریم میخواد خواهر باشه میخواد دختر عمو باشه ...شما اگه نمیتونی یبار رودر رو کن بعدش بسپار به خدا و سرسنگین باش و رفت و امدت رو محدود کن.

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز