2821
2789
عنوان

همدانیا کمک 😱😱😱😱

1054 بازدید | 14 پست

دوستان من عروسیم👰🏻‍♀️ همدانه و اونجا غریبم.

چند ماه دیگه قراره عروسی بگیریم و من هیچ شناختی از سالن های زیبایی و مزون لباس عروس و همچنین آتلیه های همدان ندارم...

چون ابروهام پر و مشکیه و چشام درشته هر میکاپی به صورتم نمیشینه...هرررباار برا مراسمی رفتم میکاپ کردم...برگشتم خونه میکاپو شستم و دوباره خودم میکاپ کردم...🫠(میخوام بگم یه جا باشه که کارش خیلی خوب باشه تعرفه اشم مهم نیس🤭)

آتلیه هم چون محرم و نامحرم برام مهمه، میخوام تیم خانوم داشته باشن🤗)

دیگه این عروس خانوم رو یاری کنید...بهم معرفی کنید💙

عزیزم من همدانیم دوتا ارایشگاه کارش عالیه.. یکی مریم پرتو توی صدف هستش. یکی هم پانیک ک سعیدیه پایینه.... واسه اتلیه هم اتلیه هور تو استادانه کارش عالیه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من همدانیم دوتا ارایشگاه کارش عالیه.. یکی مریم پرتو توی صدف هستش. یکی هم پانیک ک سعیدیه پایینه ...

ممنونم ازت..پیجشون رو نداری برام لینک بزاری مهربون؟💙

ممنونم ازت..پیجشون رو نداری برام لینک بزاری مهربون؟💙

من اینستا ندارم ولی تا جایی ک یادمه پانیک پیج داره

@beautysalon_panik

فک کنم این باشه... 

مریم پرتوهم پیج داره من ندارم ولی شمارشونو دارم09015550965

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

عزیزم اینم پیج مریم پرتو

اینم ادرس و پیج پانیک

دلت دریاست...خدا بهت کشتی بده🤗💙

فدات عشقم... ایشالا روز عروسیت زیباترین بشی🥰🥰🥰🥰منم چند وقت دیگه عروسیمه. ولی خب قبل از عروسی خودم عروسی جاریمه. بیشتر از عروسیخودم استرس دارم😁😁

🤭🤭🤭انشالله خوشبخت بشی

مرسی گلم همچنین

عزیزم من همدانیم دوتا ارایشگاه کارش عالیه.. یکی مریم پرتو توی صدف هستش. یکی هم پانیک ک سعیدیه پایینه ...

پانیک دخترخالم عروسیش اونجا بود عالی بود کارش اما مریم پرتو خودم عقدم رفتم مواد بی‌کیفیت استفاده میکنه و بعداز چن ساعت خراب میشه و خیلی دیر آماده میکنه، من اصلا از کارش راضی نبودم با اینکه پکیچ vip هم پرداخت کرده بودم 

2824
2823
2791
2779
2792