2821
2789
عنوان

همدانیا کمک 😱😱😱😱

1054 بازدید | 14 پست

دوستان من عروسیم👰🏻‍♀️ همدانه و اونجا غریبم.

چند ماه دیگه قراره عروسی بگیریم و من هیچ شناختی از سالن های زیبایی و مزون لباس عروس و همچنین آتلیه های همدان ندارم...

چون ابروهام پر و مشکیه و چشام درشته هر میکاپی به صورتم نمیشینه...هرررباار برا مراسمی رفتم میکاپ کردم...برگشتم خونه میکاپو شستم و دوباره خودم میکاپ کردم...🫠(میخوام بگم یه جا باشه که کارش خیلی خوب باشه تعرفه اشم مهم نیس🤭)

آتلیه هم چون محرم و نامحرم برام مهمه، میخوام تیم خانوم داشته باشن🤗)

دیگه این عروس خانوم رو یاری کنید...بهم معرفی کنید💙

عزیزم من همدانیم دوتا ارایشگاه کارش عالیه.. یکی مریم پرتو توی صدف هستش. یکی هم پانیک ک سعیدیه پایینه.... واسه اتلیه هم اتلیه هور تو استادانه کارش عالیه

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من همدانیم دوتا ارایشگاه کارش عالیه.. یکی مریم پرتو توی صدف هستش. یکی هم پانیک ک سعیدیه پایینه ...

ممنونم ازت..پیجشون رو نداری برام لینک بزاری مهربون؟💙

ممنونم ازت..پیجشون رو نداری برام لینک بزاری مهربون؟💙

من اینستا ندارم ولی تا جایی ک یادمه پانیک پیج داره

@beautysalon_panik

فک کنم این باشه... 

مریم پرتوهم پیج داره من ندارم ولی شمارشونو دارم09015550965

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم

عزیزم اینم پیج مریم پرتو

اینم ادرس و پیج پانیک

دلت دریاست...خدا بهت کشتی بده🤗💙

فدات عشقم... ایشالا روز عروسیت زیباترین بشی🥰🥰🥰🥰منم چند وقت دیگه عروسیمه. ولی خب قبل از عروسی خودم عروسی جاریمه. بیشتر از عروسیخودم استرس دارم😁😁

🤭🤭🤭انشالله خوشبخت بشی

مرسی گلم همچنین

عزیزم من همدانیم دوتا ارایشگاه کارش عالیه.. یکی مریم پرتو توی صدف هستش. یکی هم پانیک ک سعیدیه پایینه ...

پانیک دخترخالم عروسیش اونجا بود عالی بود کارش اما مریم پرتو خودم عقدم رفتم مواد بی‌کیفیت استفاده میکنه و بعداز چن ساعت خراب میشه و خیلی دیر آماده میکنه، من اصلا از کارش راضی نبودم با اینکه پکیچ vip هم پرداخت کرده بودم 

2824
2823
2791
2779
2792