m__b مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 45 عنوان آیلتس ۶/۵... 134 بازدید | 5 پست اونایی که آیلتس گرفتن ...میشه بگین از چه منابعی استفاده کردینچقدر طول کشید که آیلتس گرفتین؟؟میشه به صورت خودخوان آیلتس بگیریم؟ 1402/08/05 | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مدهوش عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 6203 بله. پسر من هفت هشت سالی از کلاسهای معمول زبانش میگذشت که خودخوان هفت و نیم گرفت. کتاب هم نخرید. از چند تا سایت کمک گرفت. انسان تا زمان مرگ میآموزد و رشد میکند.
silk عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 16400 زمینه زبانت خیلی مهمه اگر هم تهران هستی دانشگاه شهید بهشتی کلاس های آزمون ایلتس گذاشته یعنی خودت میخونی میری آزمون میدی بعد برات جلسه رفع اشکال جمعی میذارن
m__b مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 45 بله. پسر من هفت هشت سالی از کلاسهای معمول زبانش میگذشت که خودخوان هفت و نیم گرفت. کتاب هم نخرید. ا ... پس خودخوان هم میشه پسرتون چند مدت زبان می خوندن این نمره رو گرفتن؟
مدهوش عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 6203 پس خودخوان هم میشه پسرتون چند مدت زبان می خوندن این نمره رو گرفتن؟ کمتر از یک هفته بهطور جدی. البته بهخاطر این که خیلی فیلم به زبان اصلی میبینه و تقریبا مطالعه پراکنده ولی مستمر داره تقریبا همیشه آماده است. انسان تا زمان مرگ میآموزد و رشد میکند.
m__b مدیر استارتر عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 45 کمتر از یک هفته بهطور جدی. البته بهخاطر این که خیلی فیلم به زبان اصلی میبینه و تقریبا مطالعه پراک ... فک کنم بخاطر زیاد دیدن فیلم از قبل پایشون قوی بوده تونستن همچین نمره ای رو کسب کنن مرسی عزیزم که جوابمو دادی❤️❤️