2777
2789
عنوان

سالها گذشته

428 بازدید | 42 پست

اما امروز به مرد مو بلندی که تو بازار از کنارم رد شد خیره ماندم چه زیبا بود موهایش مثل خودت بود عطرش عطرش همان عطر بود همانقدر گرم همان‌قدر دلنشین 

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا زمانی ک محرم شوهرت هستی و باهاش همبستر میشی حداقل این حرفارو بذار کنار 

گناه میکنی 

خیانته 

هر وقت جدا شدی و فهمیدی به هیچچچ کس  متعهد نیستی برو همه جا داد بزن 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

تا زمانی ک محرم شوهرت هستی و باهاش همبستر میشی حداقل این حرفارو بذار کنار  گناه میکنی  خ ...

ازم گرفتنش پس دیگ نمیزارم فکرشو‌ازم بگیرن اگر گناهه گناه قشنگیه اگر خیانته مستحق خیانتن و از خیانت باخبره 

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

باخبره تا حالا باهات مونده  چ عجیب

مونده چون فکر می‌کرد عاشقش میشم ولی فکر نکرد که چیکار باهام کرد چند سال پیش 

ازم گرفتنش پس دیگ نمیزارم فکرشو‌ازم بگیرن اگر گناهه گناه قشنگیه اگر خیانته مستحق خیانتن و از خیانت ب ...

تو ک میگی طرف لاشی شده و قصد داری بعد از جدایی با پسرت تنها باشی 

پس چرا انقد خودتو اذیت میکنی 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

تو ک میگی طرف لاشی شده و قصد داری بعد از جدایی با پسرت تنها باشی  پس چرا انقد خودتو اذیت میکنی ...

نمی‌دونم خواهر من نمیدونم حس میکنم اون تنها کسی بود که واقعاً خوب بود واقعا دوسم داشت اذیتم نکرد کمکم کرد موفق بشم تنها کسی که افکارش مثل افکارم بود 

حرفاش به دل می نشست بلد بود محبت کنه

اون تنها آدم خوبه ای زندگیم بود من هیچوقت هیچوقت نمیتونم فراموشش کنم خودمو مقصر این حالش میدونم پسری پاک من الان باید از تو مهمونیا و کثافت کاریا جمعش کنن‌اینک نرفت دنبال علاقه اش مقصر منم خیلی چیزا رو من مقصرم اگر زمانی که گفت فرار کنیم باهاش میرقتم الان زندگی‌ هیچ کدوممون همچین نمیشد 

مطمینی ک اون بهت خیانت نمیکنه 

بکنه هم برام مهم نیست 

نمی‌دونم خواهر من نمیدونم حس میکنم اون تنها کسی بود که واقعاً خوب بود واقعا دوسم داشت اذیتم نکرد کمک ...

شاید چون اولین پسری بوده ک اومده تو زندگیت اینطور فکر میکنی 

هیچوقت نشستی ب این فکر کنی ک شوهرت چ خوبی هایی داره 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

نگو اینطور شما ی بچه دارین ک هییییچ گناهی نکرده این وسط 

بخدا بچمو به بهترین شکل بزرگ میکنم اگر باهم بمونیم این بچه بیشتر اذیت میشه

اونجا یک رفیق دارم میرم پیش اون زندگی می‌کنم اون دقیقا مثل برادرم کار میکنم روزمه ام قویه و به دو زبون متسلط ام میتونم استاد دانشگاه بشم اگرجدا بشم حال روحیم هم بهتر میشه اینجوری پسزم‌بهتر می‌تونه زندگی کنه