2777
2789
عنوان

واگیعه یا کیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 36 پست

چقدر بده گیر به یه چیز میدید و مسخرشو درمیارید....🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داستانش چیه این واقعیه یا کیکه؟

یه چیز چرت که الکی الکی معروفش کردن

این کیکا که به شکل همه چی در میارنو دیدی

یه بچه اومده تولید محتوا کرده باهاش 

اون اشیاه یا کیک و میاره

بعد میگه واگعیه یا کیک

عه کیک بود

همینقدر چرت

بچهه کلی معروف شدخ الکی هیچ

زیر هر پستی این واگعی یا کیک رو نقل قول میکنند بیکاران فضای مجازی

من از قانون جذب معحزه ها دیدم.پارسال با چند نفر گروهی شکرگذاری و قانون جذب کار میکردیم همه ما یه معجزه هایی دیدیم.یکی رفت سرکار.یکی ازدواج کرد.یکی با همسرش رابطه اش خوب شد و.....الانم دوباره میخوام بصورت گروهی شروع کنم گروه تو روبیکاست از اینکه یکی به وسیله من به خواسته اش برسه خوشحال میشم اگر روبیکا ندارید همینجا بپرسید جواب تونو میدم(هدف من کمک رسانی به آدماست نه چیز دیگری🥰) اگر تو گروه نشد بیاین عضو چنل شید تا پی وی تون لینک و بفرستم@shokrgozari90❤️❤️❤️❤️https://rubika.ir/joing/BACDEBGDI0UBGIEAFPARYVEIDVUHYDSX

ی پسر هست یوتیوبر پست میزاره واگیعه یا کیکه (واقعیه یا فیکه )

اون بچه منظورش همون کیک هس نه فیک.اشیایی که به شکل کیک ساخته شدن بچه هم میگه واقعی هس یا کیک

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
داستانش چیه این واقعیه یا کیکه؟

یه پسر بچست دست انداختنش بالحجه ترکی میگه واگعیه یا کیکه این عکس بنظرتون

.عکس کیکو نشون میده که خیلی شبیه بی واقعیت ساخته شده اند

عضو گروه💙💙وزن اولیه ۷۷.قد۱۷۰    وزن فعلی ۷۵.   .هدف اول۷۳..هورااااا ۷۲ کیلو شدمممم    .هدف دوم ۶۹. ۶۹.۱۱/۳۰کیلو شدمممممم 🥰🥰🥰12/7  67کیلوووشددمم  .هدف سوم ۶۵.    تا عید ۱۴۰۳ گاهی به چیزی که میخوای نمیرسی چون لایق یک چیز بهتری هستی!🤍🕊
بله اصلایایعنی چی این ازکجادراومد

یه چیز چرت که الکی الکی معروفش کردن

این کیکا که به شکل همه چی در میارنو دیدی

یه بچه اومده تولید محتوا کرده باهاش 

اون اشیاه یا کیک و میاره

بعد میگه واگعیه یا کیک

عه کیک بود

همینقدر چرت

بچهه کلی معروف شدخ الکی هیچ

زیر هر پستی این واگعی یا کیک رو نقل قول میکنند بیکاران فضای مجازی