2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

186 بازدید | 16 پست

صورتم جوش میزنه پیش دکترم رفتم یه مدتم راکوتان وداکسی ساکلین خودم همه چی خوب بود الان که چند ماه میگذره به خداااا اصلااا شیرینی واینا نمیخورم حتی یه شکلات یا ی فست فودی چیزی صورتم خیلی خوب بود تا اینکه ا هفته پیش رفتیم عروسی صورتم خیلی تمیز از وقتی که اومدم صورتم پر جوش شده حتی شیرینم نخوردم رو سینم وگردنممم زده قبلیا هم جاشون مونده تو عروسی صورتم خیلی تمیز بود هعی گفتن چقدر تمیز شده وفلان الان داغونه چیکار کنم حجامت خوبه؟؟؟؟؟تروخدا کمکم کنید اگر تجربه دارین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیش متخصص برو یه سری آزمایش ها میگیره، شاید هورمونی باشه یا از کبد یا حتی شاید به یه خوراکی آلرژی داشته باشی،، مثلا من خودم به گردو حساسیت دارم وقتی میخورم هم صورتم هم روی بازوم جوش میزنه... خلاصه که اول سعی کن منشا رو پیدا کنی

حتی سالاد اولویه هم نمیخورم چون سس داره دیگه چیکار کنم از وقتی اومدم این جور شده کرمای خودمم زدم اصل ...

چشمت زدن.منم خودم ماه پیش صورتم پر از جوش ریز و سر سفید  بود .خواهرم گفت آداپالن بزن.دو هفته اول جوشام بدتر شدن.الان پوستم صااااااف صافف شده.صبح ها خاکشیر هم میخورم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
چجور بزنم هرشب یانه؟

هفته اول هر شب بزن دور چشمات و  سوراخ دماغت نزن.بعدش که زدی خشک شد نرم کننده بزن.بعدشم هفته بعد ی شب در میان بزن.من بعد یازده روز جوشام رفت.هفته اول بدتر شدم .حتی جاهایی که جوش نداشتم جوش زدم یازده روز بعد صورتم جوشاش نصف شد بعد ی ماه شد آیینه .

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪