سلام بچه ها کسی جدیدا مشهد رفته؟به ارایش گیر میدن برای ورود به حرم؟
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
خب بنظرت قصد اذیت دارن؟؟؟ تمامش موارد امنیتیه و لازمه. با تمام سختگیری ها بازم ممکنه یکی مثل پارسال ...
عزیز من گفتم نگردن؟؟؟؟گفتم به شکلات گیر دادن اونی که میخواد ببره میبره و کارشم میکنه
تا الان هم خیلی بردن چاقو و تفنگ...
با گشتن من و امثال من اتفاق خاصی نمیفته
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️