2821
2789
عنوان

سفر مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 30 پست
پس این بلاگرها چطور با هفت قلم آرایش عکس میزارن ؟ چطور وارد حرم شدن ؟

دقیقا

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

گیر میدن تا کیف و همه چیو هم میگردن🤦🏻‍♀️

خب بایدم بگردن.اکر نگردن و یه نفر اسلحه ببره چه اتفاقی میافته؟؟

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گیر میدن تا کیف و همه چیو هم میگردن🤦🏻‍♀️

ای کاش که واقعا درست و حسابی بگردن که اتفاقی نیفته خدای نکرده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

من رژ رنگ لب و سرمه  چشم داشتم چیزی نگفتن 

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

من رژ رنگ لب و سرمه  چشم داشتم چیزی نگفتن

بعد تو کیفت چیا نباید باشه؟

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

میتونن دسگاهی چیزی نصب کنن با فلز یاب اینطور زشته اخه با دست میگردن

آخه حتما یه چیزی میدونن که دستگاه نمیذارن باور کن دستگاه دقیق تشخیص نمیده که طرف چیا برده با خودش 

میتونن دسگاهی چیزی نصب کنن با فلز یاب اینطور زشته اخه با دست میگردن

دستگاه هم هست اما لازمه برخی موارد با دست هم چک بشه. امنیت میلیونها ادم هست بعد هم انقدر با احترام برخورد میکنن و میگردن که ناراحتی نداره. 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
دستگاه هم هست اما لازمه برخی موارد با دست هم چک بشه. امنیت میلیونها ادم هست بعد هم انقدر با احترام ب ...

من بعد بیست سال قراره برم دوباره خیلی ذوق دارم واقعا باورم نمیشه قراره برم اونم هنوز صددرصد نشده

بعد تو کیفت چیا نباید باشه؟

والا همه چیز ممنوعههههه  لیست کاملش رو بزن تو نت ببین

آنقدر اذیت کردن که 

من روز آخر رفته بودم حرم خداحافظی. سوغات شکلات از این پیچکا گرفته بودم  تو کیفم بود در حد چند تا دونه هم بیشتر نخریده بودم

خانمه میگفت ممنوعه 😒😐

یبار برای نماز صبح رفتم سرد بود پتو میخواستم ببرم میگفت ممنوعه اما اجازه داد اخر

زعفرون و سوغات ممنوعه 

گوشیتو باید روشن کنی نشون بدی کیف عینکت رو باز کنی

زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسم به نقش و نگار تخت جمشید قسم که ایران همی قلب و خون من است گرفته ز جان از وجود من است بخوانیم همه این جمله در گوش باد...چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد.../ دفاع از وطن، کیش فرزانگی است/گذشتن ز جان، رسم مردانگی است/کسی کز بدی، دشمن میهن است/به یزدان که بدتر ز اهریمن است/ مرا اوج عزت در افلاک توست/به چشمان من، کیمیا خاک توست/سنی که ثبت کردم سن واقعیم نیست میخوام شناسایی نشم مثلا😬 منو تو تاپیک های مربوط به پوست و مو تگ کنیدلطفا❤️ ❤️

من بعد بیست سال قراره برم دوباره خیلی ذوق دارم واقعا باورم نمیشه قراره برم اونم هنوز صددرصد نشده

عزیزم دعوت شدی دیگه. اونجا آرامش محضه هر دعایی کنی مستجابه یا خودش رو میدن یا شبیهش رو و یا ذخیره آخرتته. کم نذاریا از لحظه لحظه استفاده کن. جامعه کبیره حتما بخون. قران بخون هدیه کن به امام رضا. نماز جعفر طیار بخون اگه یادت بود منم دعا کن نبودم فدای سرت

والا همه چیز ممنوعههههه  لیست کاملش رو بزن تو نت ببین آنقدر اذیت کردن که  من روز آخر رفت ...

😱😱

عزیزم دعوت شدی دیگه. اونجا آرامش محضه هر دعایی کنی مستجابه یا خودش رو میدن یا شبیهش رو و یا ذخیره آخ ...

قربونت برم چشم به شرط لیاقت حتما دعاتون میکنم

والا همه چیز ممنوعههههه  لیست کاملش رو بزن تو نت ببین آنقدر اذیت کردن که  من روز آخر رفت ...

خب بنظرت قصد اذیت دارن؟؟؟ تمامش موارد امنیتیه و لازمه. با تمام سختگیری ها بازم ممکنه یکی مثل پارسال چاقو ببره و اون فاجعه رخ بده.

همه ش برای خودمونه

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز