2789
عنوان

خواستگار 🥲

335 بازدید | 15 پست

سلام روزتون بخیر 

من خواستگارم مشروب میخوره والا انقدر فکر کردم با مشاوره حرف زدم موندم چیکار کنم 

۶ ماه اشنایی داشتیم تمام گذشتش رو واضح و کامل برام گفته 

از نظر احساسیم تو این ۶ ماه خوب بودیم 

اذیت نداشته احترام میزاره و...

از نظر مالی خوبه ورزشکاره و اخلاقای خوبم زیاد داره 

من راجع به مشروبش که حرف میزنم میگه نهایتش ماهی یه باره ولی من حس میکنم خیلی زیاده

بعد اینکه خانوادش اصلا نمیدونن باباش کاملا مخالفه اینجور چیزاست 

میشه نظراتتونو تجربیاتتونو بگید من همه رو گوش میدم لطفا🥲

من ۲۰ ایشون ۲۶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برای کسی ک نمیتونه کنار بیاد خیلی سخته

یه موردی که هست نمیگه الکی میزارم کنار یا این چیزا هیچ حرفیو الکی نمیگه من دختر عموم خواستگارش گفت اره کلا بخاطر شما ترک میکنم اصلا کار نداره اینا الان هر شب مست خونه میاد و کلا دعوا دارن 

اینارو میبینم میترسم

اسی من نظر شخصی خودم میگم...

با آدم مشروب خور اصلا نمیشه کنار اومد وقتی میخوره دهنش بوی سگ میده اولاش کمه مشروب اعتیاد میاره میبینی از ماه یبار میرسه به هرروز به مرور کبدشون از کار میوفته هنوز هیچی نشده میوفتی دنبال درمان مریضی آقا  رو اخلاقشم خیلی تاثیر میزاره الان نبین باهات خوبه این مشروب رو مغزش تاثیر میزاره عصبیش میکنه بعد خارج از همه اینا اگه اعتقاد دینی داشته باشی کاملا حرامه و مشروب کلا نجسه 

.....

اسی من نظر شخصی خودم میگم... با آدم مشروب خور اصلا نمیشه کنار اومد وقتی میخوره دهنش بوی سگ میده اول ...

منم حس میکنم سن که بالاتر بره بیشتر میشه هی درسته ممنونم ازتون

یه موردی که هست نمیگه الکی میزارم کنار یا این چیزا هیچ حرفیو الکی نمیگه من دختر عموم خواستگارش گفت ا ...

من چون خط قرمزمه نمیتونم کنار بیام هرچند طرف اوکی باشه شرایطش حالا بستگی به خودتون داره چقد بااین قضیه کنار میای حالا یه لحظه  خودت رو بذار تپ اون شرایط 

من چون خط قرمزمه نمیتونم کنار بیام هرچند طرف اوکی باشه شرایطش حالا بستگی به خودتون داره چقد بااین قض ...

من اکثر خواستگارام میخوردن یعنی خیلی عادی شده ولی برا منو خانوادم عادی نی و اینکه اوناییم که میان همه چیو گل و بلبل تعریف میکنن بعدا کاشف به عمل میاد دروغ زیاد گفتن

والا ادم نمیدونه نمیشه اعتماد کرد  

منم حس میکنم سن که بالاتر بره بیشتر میشه هی درسته ممنونم ازتون

آره کلا همینجوریه هر چی میگذره بیشتر میشه میبینی به یه جایی میرسه بیست چهار ساعت مسته 

اسی جونم خودت هرکار صلاح میدونی انجام بده ولی من خودم شخصا حتی اگه طرف بهترین مرد دنیا باشه ولی مشروب بخوره رد میکنم چون خط قرمزمه حالا بازم نظر خودته عزیزم ایشالا خوشبخت شی❤️

.....

آره کلا همینجوریه هر چی میگذره بیشتر میشه میبینی به یه جایی میرسه بیست چهار ساعت مسته  اسی جون ...

قربونت عزیزم ممنونم که وقت گذاشتی خیلی ارزشمنده❤️