2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بستگی به دندون فکت داره من چندین سال پیش انجام دادم به مدت ۳سال و الان پشیمونم چون دوباره کمی برگشت 

دکترت خیلی باید حرفه ای باشه مخصوص ارتودنسی و حداقل الان ۲۰ الی ۳۰ به بالا هزینه اش میشه باز هم میگم بستگی داره 

من سال ۹۷ انجام دادم ۱۰تومن گرفت هردو فک باهم ولی حرفه ای نبود الان خیلی بیشتره 

بستگی به دندون فکت داره من چندین سال پیش انجام دادم به مدت ۳سال و الان پشیمونم چون دوباره کمی برگشت& ...

میگم ب نظرت فک بالا جلو باشه رو فاصله بین لب و بینی تاثیر میزاره؟ من حس میکنم بیشترش کرده

حدود ۴۰ تا ۵۰  دو سال دوسال و نیم اصولا طول میکشه اگه دندونات زیاد وضعش خراب نیست یک سال و نی ...

میگم ب نظرت فک بالا جلو باشه رو فاصله بین لب و بینی تاثیر میزاره؟ من حس میکنم بیشترش کرده

من زمانی که فک بالام ارتو داشت لبم اومده بود جلو انگار ژل زده بودم باحال شده بود ولی دکترم خیلی ناشی بود بلد نبود 

فک من کوچیک دندونام بزرگ برای اینکه ردیف بشه جا نداشت برای همین وقتی بالام ردیف شد دندونام از فکم زد جلوتر ...

دیگه هم از حرصم پیشش نرفتم فقط پیش متخصص ارتو انجام بده ۶ماه تا ۱سال برات درست میکنه اگر هزینه برات مهم نیست

یه کارایی میکنه که یه ذره فک و دندون ها جابه جا میشن قیافه دندونات بهتر میشه 

بعضی هام  فک و جراحی میکنن فاصله لثه و دندون از بین میبرن 

2823
2791
2779
2792