2777
2789

۱۱ هفته ۲ روز

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۱ هفته ۲ روز

به سلامتی الان کوچولوتون اندازه یه خرما هستش کلا 4سانته حدودا وزنش هم 8گرمه🥺😍الان دیگه جوانه های چشایی زبونش کامل شده انگشتاش دیگه مشخصه جوجوتون الان توانایی شنیدن نداره دیافراگمش هم کامله

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
به سلامتی الان کوچولوتون اندازه یه خرما هستش کلا 4سانته حدودا وزنش هم 8گرمه🥺😍الان دیگه جوانه های چ ...

قربونش برم من 😍😍😍😍

ولی من باهاش حرف میزنم که😅😅😅😅

دل تو دلم نیست برم ان تی ببینمش 

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بسلامتی عزیزم. انشاالله که مثبت میشه و مامان میشی میشه بپرسم چقدر هزینه کردید؟

ممنونم عزیزم انشاالله ، من چون یه جنین داشتم فقط هزینه انتقالم دو تومن و پانکچرم هم ۱۳ ولی با ازمایشو دارو بالای ۲۰ شد تقریبا

16هفته

الان نینیتون به اندازه یک هلو هست که 100 گرمه حدودا 12سانته چشماش در حال جهت گیری به سمت رو به رو هست قلبش حدودا 50پیمانه نیم لیتری خون پمپ میکنه گوش ها هم قادر به درک صدای محیطن

سلام من همون کاربر اصلیم یه چندوقت دست دخترخالم بود باز خودم برگشتم اما کمرنگتر امیدوارم خوب باشید
من بیست و هشت شهریور شروع آخرین پریودم بود الان چند هفته میشم

حدودا 6 هفته 

ممنونم عزیزم انشاالله ، من چون یه جنین داشتم فقط هزینه انتقالم دو تومن و پانکچرم هم ۱۳ ولی با ازمایش ...

مرسی ک جواب دادید

انشاالله مثبت میشه براتون.ارامش داشته باشید بسپارید به خدا. بگید خدایا من کاری ازم برنمیاد به خودت سپردمش اینجوری کمی ارومتر میشد

دردم از یار است و درمان نیز هم
هفته 15

فندقتون الان 9تا10 سانته الان اندازه یک شلیله بدنش موهای نازکی داره ابرو و موهاش دارن رشد میکنن