2777
2789
عنوان

از خاطرات بد عروسیتون بگید

391 بازدید | 12 پست

مثلا ارایشگاه لباس عروس دخالت ها فامیل کلا هرچی ک میدونید

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی داشتم میرفتم آرایشگاه مامان وبابام جلودرداشتن دعواوکتک کاری میکردن الان یادم افتادگریه کردم دوب ...

ناراحت نباش عزیزم منم مشکلاتی زیادی داشتم یادم ای افته دلم میگیره

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 
دخالت و....نداشتن خداروشکر  همه چی به خواست خودم بوده ولی از شب اول عروسی خیلیییییییییی میترس ...

از لباس عروست راضی بودی ارایشگاهت

چندبار رقصیدی

عروسیم عالی رود چون همه چی به انتخاب خودم بود و احازه دخالت ندادم حتی یبار خواه شوهرم گفت باید ما بیاییم برا ارایشگاهت نظر بدیم بالاخره گفتم بشین تا بیای همون یبار که گند زدی تو عقدم کافی بود ، اما تو عقد چون اولش بود گفتم بذار ببینم شاید خوب باشه رفتم ارایشگاهی که اونا گفتن افتضااااح بود افتضاح عین جن شدم ، هر کی میدید میگفت خودت خپشگلی اینا رو پاک کن بره ، با شوهرم سر ارایش دم محضر دعوامون شد برادرش اومد گفت زشته و اینا اروممون کرد ، حتی یبارم عکسای عقدمو نگاه نکردم ، بعد عقد رفتم پتک کردم خودم ارایط کردم

عروسیم عالی رود چون همه چی به انتخاب خودم بود و احازه دخالت ندادم حتی یبار خواه شوهرم گفت باید ما بی ...

من لباس عروسم ارایشگاهم راضی بودم ولی دخالت های بیجای اطرافیان

عروسیم عالی رود چون همه چی به انتخاب خودم بود و احازه دخالت ندادم حتی یبار خواه شوهرم گفت باید ما بی ...

خواهرشوهر کثافت منم با من اومدن ارایشگاه بعد رفته بودن شوهرم رو پر کرده بودن که این ارایشگاهه برنزه درست میکنه نزار بره منم پامو تو یه کفش کردم که فقط همین برم 

سر همین با شوهرم دعوام شد ولی وقتی تو تالار دیدنم دهنشون باز موند 

فکرش رو نمیکردن که اینقدر تمیز و خوشگل درست کنه حال خواهرشوهرم گرفته شد حمال

🖤🖤🖤

عروسی ک هنوز نکردم جند ماه دیگ عروسیمه،  ولی تو لباس عروس و اتلیه و ارایسگاه دخالت نکردن همش خودم انتخاب کردم،  فقط اتلیه بهم گفتن جاریت فلان اتلیه را رفته برو ببین منم سرم نمیشد بجه بودم انتخابش کردم با اینی ک خ گرووووون دادم نسبت به اتلیه هت دیگ ولی عکسام خ زشت شد 

و اینک تنها دخالتی ک کردن سر سرویس عقدم بود به پول الان قیمت صدو بیست تومنه شوهرم برام گرفت فرداش خواهرش اوند گفت داداشم نداره عوضش کن منم به زور مامانم رفتم عوض کردم وقتی ک بابام متوجه شد زنگ زد شوهرم و باهاش دعوا کرد ک چرا بدون هماهنگی من کاری کردید. خلاصه ک تهش همون سرویسی ک میخاستمو خریدن

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲

شوهرم که ناهار نیاورد ارایشگاه 

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی