2777
2789
عنوان

خواستگار سنتی

166 بازدید | 17 پست

جلسه اول مادرش میاد چه سوالاتی باید مادرم ازش بپرسه و اینکه پذیرایی چی باشه؟ بچه ها هر چی میدونید بگید

لطفا برای حاجت دلم صلوات بفرستید خدا اجرتون بده🤲🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با اجازه دوستان

بچه ها منم یه تاپیک در همین مورد زدم تو دوراهی بدی قرار گرفتم تروخدا بیاین نظراتونو بدین بخدا برای بازدید نیست فقط راهنمایی میخام همین الانم تایپک رو گزاشتم ولی دریغ از یه نظر

اول اینکه نشانی محل کارش و محل زندگیشونو داشته باشین برای تحقیقات. دوم اینکه ازش بپرسین پسرش کدوم دانشگاه درس خونده و چقدر، سابقه ی نامزدی و ... ناموفق داشته یا نه، شغلش چیه ، چه دستاوردایی تو زندگیش داشته و چقدر خانوادش کمکش میکنن. 

برای پذیراییم الان هوا یکم سرده همون چایی با شکلات، میوه و شیرینی . میوه الان نارنگی ، سیب قرمز و گلابی خوبه. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

فقط مادرش

خودتون میپذیرید اینجوری؟ چرا به شما حق انتخاب نمیدن؟ مگه مادره میخواد زن بگیره؟ 

ما این مدل خاستگاری رو توهین میدونستیم و میگفتیم جلسه اول پسر هم باید باشه 

اول اینکه نشانی محل کارش و محل زندگیشونو داشته باشین برای تحقیقات. دوم اینکه ازش بپرسین پسرش کدوم دا ...

اینا که سوالاییه که توی تماس تلفنی میپرسن 

یک اطلاعات کلی از هم قطعا دارن 

اینکه کار ک کاسبی پسر چیه مدرکش چیه مهارتش چیه 

اول اینکه نشانی محل کارش و محل زندگیشونو داشته باشین برای تحقیقات. دوم اینکه ازش بپرسین کدوم دانشگاه ...

ممنون عزیزم.جلسه اول فقط مادرش میاد چیکار کنم خوشش بیاد از یه طرف مادرم سنش بالاست بلد نیست حرف بزنه منم که باید سکوت کنم

اینا که سوالاییه که توی تماس تلفنی میپرسن  یک اطلاعات کلی از هم قطعا دارن  اینکه کار ک ک ...

نه کلی میگم، بعضیا زنگ میزنن چیزی نمیگن یا اطلاعات خاصی نمیدن. ایشونم مادرش سنش بالاست و ... بهمین دلیل باید مطمئن بشن‌ 

خودتون میپذیرید اینجوری؟ چرا به شما حق انتخاب نمیدن؟ مگه مادره میخواد زن بگیره؟  ما این مدل خا ...

منم این مدلی خوشم نمیاد ولی چاره ای ندارم

ممنون عزیزم.جلسه اول فقط مادرش میاد چیکار کنم خوشش بیاد از یه طرف مادرم سنش بالاست بلد نیست حرف بزنه ...

شما لباس شیک و در عین حال پوشیده تنت باشه، مثل کت و دامن بلند یا مت و شلوار با یه شال رنگ روشن. 

یه ارایش سبک، موهات رو یا بالا بده، یا از کنار باز کن و فیکسش کن، به ملت نچسبونش. حالت دار باشه.

یه لاک رنگ روشن بزن، مفش رو فرشی یا جوراب رنگ پای نازک.

بعد زیاد صحبت نکن، اما کم هم حرف نزن. در حد معمول.

مادرت یعنی سوال نمیپرسه؟

شما لباس شیک و در عین حال پوشیده تنت باشه، مثل کت و دامن بلند یا مت و شلوار با یه شال رنگ روشن.  ...

چرا قراره یادش بدم چی بپرسه... اگه در مورد رسم و رسوم پرسید چی بگه؟ آخه رسم خاصی نداریم

چرا قراره یادش بدم چی بپرسه... اگه در مورد رسم و رسوم پرسید چی بگه؟ آخه رسم خاصی نداریم

خب از قبل در مورد مهریه و اینا با مادرت صحبت کن. در مورد اینکه اگر دوست داری تحصیلتو ادامه بدی یا شاعل باشی و ... میتونی از بچه های سایت سوال کنی.

و اینکه چقدر برات طلا بخرن، داماد به استثنی جهزیه شما چی بخره، کجا زندگی کنین و ... 

هیچ نگران نباش یا هول نشو، دونه دونه روی برگه بنویس.