2777
2789
عنوان

چت شوهرم و دوستش بیاین یه لطفا😭😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4002 بازدید | 68 پست
من تو عقدم چندروز پیش ی چیزی دیدم از همسرم ..با دوستش چت کرده بود ک فلانی اون خواهر زیدتو برام جور ک ...

حتما بهش بگو و تند تند رفتار کن که توبه کنه چون عقدی از الان محکم باش رو این چیزا بگو خط قرمز من جنس مخالفه

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
ببین پس الان باید واکنش نشون ندی عادی رفتار کن تا ببینی باز سوتی میده یا نه  نمیتونی تعقیبش کن ...

ببین مسئله همینه اخه از اول چت دوستش که مجرده با خنده هی پیام داده بیا عشق و‌حال ‌ و مستی 

اینم با خنده گفته نه اول اکی کن‌بعد بریم ازونجایی که میشناسم‌شوهرمو احساس کردم خواسته مثلا جلو دوستش که همچین پیامی داده مثلا بگه اره من خیلی باحال و پایه ام و فلان…اخه اونا چنتاشون مجردن همیشه با دوست دخترشونن اینم دعوت کرده بیا باغم مشروب بخوریم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استاتر تو هم چاره ای نداری جزو اینکه وانمود کنی چیزی ندیدی تا مدارک زیاد تر و محکم تری جمع کنی فدات شم خونسرد باش چون اگه اینو نشون بدی میگه شوخی بود و اینا 

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
استاتر تو هم چاره ای نداری جزو اینکه وانمود کنی چیزی ندیدی تا مدارک زیاد تر و محکم تری جمع کنی فدات ...

چقدر ما زنا بدبختیم به خدا 

من هیچ سر سوزنی راهی کج نرفتم همیشه بهم شک داره بعد خودش😥😥باید صب کنم و با سیاست رفتار کنم که ببینم‌ اقا چه غلط دیگه ای میکنه

ببین مسئله همینه اخه از اول چت دوستش که مجرده با خنده هی پیام داده بیا عشق و‌حال ‌ و مستی  این ...

جدی جدی حس خیانت نگرفتم از چتش دقیقا خواسته کم نیاره 

بد ب دلت راه نده فقط اگ فک میکنی خیانتی در کاره ی مدت زیر نظرش بگیر اگ چیزی ندیدی خواهشا بیخیال شو آسایشتو بهم نزن

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
حتما بهش بگو و تند تند رفتار کن که توبه کنه چون عقدی از الان محکم باش رو این چیزا بگو خط قرمز من جنس ...

میدونه خط قرمز همینه.مایکسال دوست بودیم سه سال نامزد الآنم چندماهه عقد..اگ بگم باید تمومش کنم چون من نمیتونم ببخشم

ب نظرم نشونش بده بپرس قشنگ وگرنه میشه سوهان روحت این پیاما

معلومه خب میگه عه اهااا اونو میگی گوشیم دست ممد بود داشت رضا رو ایسگا میکرد و خنده 🤗🥲

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️