2777
2789
عنوان

شوهرم ب بچم بربری دادهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 38 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگران نباش شیرمیخوره له میشه. ولی رعایت کنید هرچیزی ندین

والا زیر یکسال اصلا نمیدم من.

این چپونده دهن بچه کلی بربری ریز ریز .اونم خوشش اومده با لثه هاش تلاش می‌کرد بجوه

اللهم صل علی محمد وآل محمد
الان یه ملچ ملوچی راه انداخته،، نگران نباش قشنگ زده تورگ وهضمش کرده،، اوخداااااا🤣❤️

عین پیرمردا می‌جوید ک دندون ندارن تلاش میکنن بجون یچیزیو    

والا زیر یکسال اصلا نمیدم من. این چپونده دهن بچه کلی بربری ریز ریز .اونم خوشش اومده با لثه هاش تلاش ...

ای جوووونم نگران نباش هیچیش نمیشه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

برادرزاده من هشت ماهگی اگر بستنی میدید چنان حمله میکرد چشاش قلبی میشد از بستنی که بدتر نیست اینقدر نگرانی 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
والا زیر یکسال اصلا نمیدم من. این چپونده دهن بچه کلی بربری ریز ریز .اونم خوشش اومده با لثه هاش تلاش ...

خب اشتباهه از شش ماهگی به بعد کم کم باید بهش بدی اما پوره وفرنی و... چون شیر به تنهایی شکمش رو سیر نمیکنه

برادرزاده من هشت ماهگی اگر بستنی میدید چنان حمله میکرد چشاش قلبی میشد از بستنی که بدتر نیست اینقدر ن ...

والا بچه ها دوست دارن ب همچی خوراکی حمله کنن .متوجه نمیشن که آخه اما معدشون اذیت میشه مخصوصا زیر یکسال

عین پیرمردا می‌جوید ک دندون ندارن تلاش میکنن بجون یچیزیو      

خدااااا حفظش کنه الهیییی،،،دلم نی‌نی خواستتتت🤤.. منوول کنن سالی یدونه میزام😅💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
خب اشتباهه از شش ماهگی به بعد کم کم باید بهش بدی اما پوره وفرنی و... چون شیر به تنهایی شکمش رو سیر ن ...

اونارو میخوره که.

اما نون چون خمیر مایه و نمک داره مناسب این سن نیست