2777
2789

مامانه باباش دیشب زنگ گفته تو عقل نداری میخوای از غریب زن بگیری از فامیل بگیر دختره فامیل دل میسوزونه🤣🤣🤣عشقمم شسته گذاشته کنار اما واقعا چرا هنوز رسمی نشده دارن میسوزن علتش چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا خانواده ها اولویتشون ازدواج فامیلیه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
عشقت چه بی ادبه با زن مسن کل کل میکنه،  جواب همه رو که نباید داد،  شمام بیشتر فکر کن بخدا ...

قشنگم اولا عشقم بی ادب نیست و کل کل نکرده منظورم این بود برای چندمین بار عشقم گفته از فامیل خوشش نمیاد چرا تجدید نظر کنم سریع ی چیزی میگی🤣

وای بابای منم ب داداشم مگف از فامیل زن بگیر دوروز دیگ پیر شدم منو جمع کنه دل بسوزونه داداشم مجبوری با دختر عمم ازدواج کرد ولی الان زنداداشم نمیاد ی سلام بکنه با اینکه خونه بابام زندگی مکنه بابام مریض شد نیومد ی سر بزنه چه برسه کار کنه بابام گریه مکرد مگف خودم کردم ک لعنت بر خودم باد اخه زنداداشم رفت شکایت کرد مهریه گرف گف مخام زندگی کنم اما مهریه مخام مامور اورد در خونه ابرو برامون نزاشت

عشقت چه بی ادبه با زن مسن کل کل میکنه،  جواب همه رو که نباید داد،  شمام بیشتر فکر کن بخدا ...

آخه بعضی ها خیلی دخالت میکنن عزیزم ، بعد آخرش میگن به خاطرِ دلسوزیه 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

وای بابای منم ب داداشم مگف از فامیل زن بگیر دوروز دیگ پیر شدم منو جمع کنه دل بسوزونه داداشم مجبوری ب ...

اون وقت عمه تون هیچکاری نکرد؟

مهریه شو دادین؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !