2777
2789
بستگی داره تنگی نفست همیشه باشه یا یه موقع های خاص؟ مثلا حمله عصبی هم نفس تنگی میاره

نه چون قبلاهمسرم تودعواخواسته خفم کنه اینطورشدم که مثلابرم حموم شامپوبزنم سرم چشمام بسته باشه تنگ نفس میشم خیلی کلایاداون موقعه میفتم تنگی نفس میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب این نفس تنگی سیستمیکی نیست عصبی  منم اینطور میشم:) درکت می کنم چقدر سخت

ممنون که درک میکنی مهربون

فقط درمون نداره برم دکتریعنی چون بعضی وقتابایه چیزه کوچیک مثل همین حمام رفتن بس تنگ نفس میشم حس میکنم میخوام بمیرم

ممنون که درک میکنی مهربون فقط درمون نداره برم دکتریعنی چون بعضی وقتابایه چیزه کوچیک مثل همین حمام ر ...

باید بری پیش روانشناس

اگر تشخیص بدن شدید دارو میدن

اما درمان این حملات عصبی دست خود طرف باید ریلکس کنه 

واقعا ناراحت شدم هم همچین صحنه ای دیدی هم مجبوری بازم پیش اون ادم بمونی

باید بری پیش روانشناس اگر تشخیص بدن شدید دارو میدن اما درمان این حملات عصبی دست خود طرف باید ریلکس ...

حتمامیرم نه برااین فقط خیلی چیزای دیگه م بوده عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم مثلا یه باربنزین ریخت توخونه ورومن وخودش میخواست همه روباهم اتیش بزنه

بعدالان حس بهش ندارم عادیه یعنی 

حتمامیرم نه برااین فقط خیلی چیزای دیگه م بوده عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم مثلا یه باربنزین ریخت توخونه ...

دیگه نفس تنگی نگیری عجیب😔

برو روانشناس لااقل بتونی راحت بخوابی 

نه حست کاملا طبیعی حتی تنفر شدیدم خ طبیعی

چه شوهر بد اخلاق و وحشی و بی عاطفه ای قطعا تا وقتی از دلت در نیاره و همینجور احساس قدرت کنه همیشه ترس داری باید خوحوادت باهاش برخورد کنن تا اذیتت دیگه نکنه اگه سکوت کنی و پشت گوش بندازی همیشه مثل یه تومور تو بدنت هست واقعا خیلی درد بدی هست با کسی زندگی کرد که فقط زن میخواد نه عشق و همسر 

چه شوهر بد اخلاق و وحشی و بی عاطفه ای قطعا تا وقتی از دلت در نیاره و همینجور احساس قدرت کنه همیشه تر ...

اخ عزیزم دردهمه اینابه کناراینکه خونوادم ازشوهرم بدترن داغ دلم تازه میشه😔🌹❤

هرکسی# لیاقت عشق رونداره

اخ عزیزم دردهمه اینابه کناراینکه خونوادم ازشوهرم بدترن داغ دلم تازه میشه😔🌹❤ هرکسی# لیاقت عشق ر ...

آخ عزیزم حتما راجب خونوادت میدونه که راحت قلدری میکنه حتی بهترین مرد هم بدونه زن از طرف خونواده طرد هست قلدری میکنه 

این به خودت بستگی داره فقط دعا و دوا چاره رفتارش رو میکنه

انشالا خدا بهت صبر بده 🍃