2789
عنوان

شیر خشک

118 بازدید | 9 پست

دوستان، دختر من دو ماهشه رفلاکس داشت و بهش تا الان ببلاک ای آر می‌دادیم ولی از وقتی واکسن دو ماهگی شو زد مدفوعش خون داشت که دکتر گفت حساسیت به پروتئین گاوی داره حالا نمیدونم چه شیرخشک بدم که هم واسه رفلاکس خوب باشه هم حساسیت، اگر کسی تجربه داره لطفن بهم بگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دختر منم دو ماهشه و رفلاکس شدید داره نان ای آر میخوره برای حساسیت به پروتیین گاوی اکثرا شیر خشک های ...

دختر منم دو و نیم ماهه س

من اپتامیل پرونوترا میدم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر منم دو ماهشه و رفلاکس شدید داره نان ای آر میخوره برای حساسیت به پروتیین گاوی اکثرا شیر خشک های ...

نمیدونم اچ آ رفلاکس رو هم جواب میده یا نه آر خیلی خوب بود ولی حیف که حساسیت ش شروع شد 

چقدر طول شید علائم حساسیت‌ از بین رفت، بعد وزن گیریش خوب بود؟ 

خیلی زود یکی دو روزه کهیرای صورتش از بین رفت‌. وزن گیریش از شیر خودم بهتر بود ولی در کل پسر من خیلی خیلی شیطونه به همین خاطر کلا تپل نمیشه و همیشه در حد معمولیه. نه لاغره نه چاقه

خیلی زود یکی دو روزه کهیرای صورتش از بین رفت‌. وزن گیریش از شیر خودم بهتر بود ولی در کل پسر من خیلی ...

دختر من کهیر نزده ولی مدفوعش خونیه الان دو گروه میدم ولی هنوز خون تو مدفوعش هست نمیدونم صبر کنم یا دوباره یه شیرخشک دیگه امتحان کنم 

دختر من کهیر نزده ولی مدفوعش خونیه الان دو گروه میدم ولی هنوز خون تو مدفوعش هست نمیدونم صبر کنم یا د ...

با بیومیل سوی هنوز خون داره تو مدفوعش؟ بیومیل سوی اصلا پروتئین گاوی نداره. شیر خودتم نده اگر میدی اصلا لبنیات و گوشت اینا نباید بخوری