2789
عنوان

خانه داری 😑😑

197 بازدید | 17 پست

من زیاد اهل کار کردن خونه نبودم اما ادم تنبلی هم نیستم اراده کنم میتونم از پس همه کارا بربیام ولی خیلی علاقه ندارم فک میکردم اگه ی روزی تو دل کار قرار بگیرم میتونم کنار بیام باهاش ، الان ی ماهه مادرم استراحت مطلقه من کارای خونه رو انجام میدم و فهمیدم که من واقعا روحیم با کار خونه سازگار نیست در حدی که وقتی میخوام غذا بپزم بس که عصبی میشم دلم میخواد خودکشی کنم   در بهترین حالت بنظرم من ففط پتانسیل غذا پختن یه روز درمیان اونم فقط یه وعده دارم ، اگه ازدواج کنم قطعا سر غذا پختن طلاق میگیرم    شماها چطور میتونین کنار بیاین با این قضیه ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشق کارای اشپزخونه م ولی از نظم دادن متنفرم😂ادم شلخته ایم موقع جمع و جور کردن میخام بمیرم

وای نه حاضرم کارای بیرون خونه توی خونه خریدو انجام بدم بجز اشپزی کردن ، اینم بهت بگم من اکثر وقتا خودم تنهام و واسه خودم خیلی شیک و ریلکس و خوشمزه غدا میپزم اما وقتی میخوام واسه بقیه بپزم انگار شکنجم میکنن و غذام اصلا خوب نمیشه 

وای نه حاضرم کارای بیرون خونه توی خونه خریدو انجام بدم بجز اشپزی کردن ، اینم بهت بگم من اکثر وقتا خو ...

حالا من امادم من بپزم فقط و باقی کارارو نکنم😂

مارا میل به سخن هست حال سخن نیست خداشاهده

تو دیروز مایی، روزگار درستت میکنه🤣

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

اصلا کارای خونه رو نمیکنم

از اول همسرم میدونست خوشم نمیاد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عاشق آشپزیم و لذت میبرم... ولی تمیزی خونه بدم میاد 

من  گشنم میشه وقتی غذا میپزم بعد بوی غذای خودم بهم میخوره سیر میشم دیگه هیچی نمیتونم بخورم نمیدونم چرا ،انقدر لاغر شدم 

والا شاغل میشم قطعا کار خونه میدم یکی تمیز کنه بعدم با کسی ازدواج میکنم که شعور چچداشته باشه کارخونر ...

کار خونه که راحته من کثیف ترین خونه رو تحویلم بدن سه سوته برقش میندازم ، ولی دوس دارم غذامو اماده بزارن رو میز واسم بگن بیا بخور  

غذا با کیه؟؟؟از بیرون میگیرین؟

یه خانومی میان کارا رو انجام میدن غذا و نظافت با ایشونه

بیرونم زیاد میگیریم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan