2777
2789

آره پسرمنم اینجوری بود ساعت میگرفتم ۵ دقیقه بیشتر نمیخورد منم نگران بودم از دکتر پرسیدم گفت مهم اینه که خوب سینه رو خالی کنه بعضی نوزاد ها سریع میخورن نگران نباس

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره طبیعیه فکش جون نداره خب زودخسته میشه 

ولی سعی کن ته شیرتو بخوره تا جون بگیره اگه ۵ دیقه میخوره از یه سینت دوباره که شیرخواست از همون سینه بده که ته شیرتو خورده باشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
آخه ی اون کوچولو معده اش چقدر مگ ک میخوای بیشتر بهش بدی یکم صبور باش مثه من نصف شب هم باید بیدار بمو ...

اوایل تا۲۰دقیقم میخورد ولی هی تایمش کمتر شد نگران شدم

اوایل تا۲۰دقیقم میخورد ولی هی تایمش کمتر شد نگران شدم

الان فاصله بین شیر خوردنش کمتر نشده ؟ یا مثل قبل ؟ منظورم فاصله زمانی بین دو وعده شیر خوردن 

اگ فاصله اش کمتر شده مثلا شده نیم ساعتی یه بار بخاطر همین 

اگر ن قبلا ساعتی یکبار بوده الانم ساعتی یکبار شده ببر دکتر ببین چشه 

تو شیر بهش بده ک قندش نیوفته زردی نکنه