2777
2789
عنوان

سقط قانونی

1260 بازدید | 21 پست

سوالاتتونو بپرسین 

سقط قانونی درصورتی که مادر جنین یا هردو خطر جانی داشته باشن داده میشه 

دستورالعملی هست که بیماریهایی مثل بیماریهای عقب ماندگی ذهنی سندروم داون و بیماریهای قلبی و...

این دستور توسط پزشکی قانونی ب پزشک معالج داده میشه تا قبل از 19هفته اینکار صورت بگیره

بعد از اون بخاطر تعلق روح در جنین این دستور داده نمیشه

میتونین سوالات خودتونو بپرسین 

دکتر عزیزی هستم از پزشکان کلینیک نی نی سایت 

https://isovisit.com/d/79745

لینک ویزیت انلاینم برای سوالات خصوصی ترتون

عزیزم من تو ۲۲ هفته بهم ختم بارداری دادن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم؟ چن هفته سونو انومالی دادی

۱۶ هفته سونو دادم تا جواب امینوسنتزم بیاد طول کشید ک متاسفانه بچه سالم بود خودم ب مایع امونیوتیک موقع امینوسنتز واکنش نشون دادم و پره اگلمپسی شدم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

سلام پس چند هفته دقیقا برای آنومالی بریم،که فرصت برای کاری و اقدامی باشه؟

تست های غربالگری حذف نشده ؟من از دوست زمانم اینطور شنیدم. هرچه زودتر بهتر البته بمحض تحویل مدارک اجازه صادر میشه همون روز

الهی چقد استرس گرفتم کاش زودتر انومالی میدادم .من شنبه میرم ۱۹هفته

فکر بد نکن هیچی نیست برو حالشو ببر عزیزم

چقد امضات سنگینه و حرف دله

اره حرف دله

تست های غربالگری حذف نشده ؟من از دوست زمانم اینطور شنیدم. هرچه زودتر بهتر البته بمحض تحویل مدارک اجا ...

توی اینترنت کلی خوندم،میگن باید ببری پزشک قانونی تا تشکیل جلسه بدن و قاضی رای بده،طول می‌کشه

مثلا به آخر هفته بخوره،یا یکی دو روز این ور و اونور بشه ،من هم اینجا هیچی هستم که بخاطر صاحب نظران بی مورد تو خصوصی ترین مسایل زندگیم،باید مثل بچه قبلم تا ۹ ماه زجر بکشم و به سختی زایمان کنم و خیلی زود از دستش دادم و بیشتر از یکسال افسردگی سخت داشتم،و موضوع برام تکرار بشه،خودم رو میکشم اگر بهم عذاب بدن دوباره