2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس تو هم تکلیفت با خودت معلومه.. نرو.. چون رفتن نابودت میکنه.. اول باید حست همراهی کنه.. بعد بقیه م ...

قبول کردنش درد داره اخه

میدونی این هدف بوده برام مثلا

کاش به بچه بگیم قبل انتخاب هدف از ادم اینکار بودن مطمئن بشن

من ادم اینکار نبودم یا حداقل بعد گذشت زمان شرایطم تغییر کرد و کل زندگیمو اماده کرده بودم برای این موضوع

من رسما بقیه چیزا رو تعطیل کرده بودم

حالا پذیرفتنش یه کم درد داره

قبول کردنش درد داره اخه میدونی این هدف بوده برام مثلا کاش به بچه بگیم قبل انتخاب هدف از ادم اینکار ...

قطعا سخته.. بدون شک..

و چه قدر آدما فرق دارن..

خودمو  جای تو تصور کردم.. چه قدر آدما میتونن متفاوت باشن..  من پای خودم وسط باشه برای موضوعی، خیلی راحت قید همه چی رو میزنم به سمت هدفم میرم.. بی دلهره و دو دلی..

سنگدل نیستم بی احساس نیستم.. برعکس فوق العاده احساساتی و زود رنجم..  اما برای تصمیم خیلی راحت قید هرچیزی و هرکسی رو میزنم..  چون معتقدم آدما با هر شرایطی خودشونو مطابقت میدن..

و چه قدر تفاوت هست بین دنیای آدما..  

تصمیم سختی هست برات، اما یکدل شو و راهتو مشخص کن تا زودتر ذهنت آروم شه

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
قطعا سخته.. و چه قدر آدما فرق دارن.. خودمو  جای تو تصور کردم.. چه قدر آدما میتونن متفاوت باشن ...

مرسی

حرفت درسته

امیدوارم منم حالم خوب بشه 

واقعا شرایط بدیه

مرسی بودی صحبت کردیم 💜

مرسی حرفت درسته امیدوارم منم حالم خوب بشه  واقعا شرایط بدیه مرسی بودی صحبت کردیم 💜

هروقت تصمیم قطعی گرفتی، اگر دوس داری به منم بگو تصمیت در نهایت چی شد.‌‌.  دوس دارم بدونم..

منم از هم صحبتی باهات لذت بردم..

روزای خوب تر از همیشه برات آرزو میکنم

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
چه مشکلی در خارج برای دوا درمان هست؟ اطلاع دارید؟ 

اصلا دکتر متخصص خوب ندارن .وقتی مریض میشید اونقدر بد رسیدگی میکنن تا طرف بمیره.بخصوص امریکا و کانادا و بیشتر کانادا 

یه گوش درد ساده باعث کر شدن میشه از بس رسیدگی نمیکنن و دکتر خوب برای تشخیص ندارن

من یک مامان منتظرم با تخمدان پلیکیستیک .لطفا برام دعا کنید که به زودی مامان بشم و خبرشو اینجا بگم.عزیز مامان من فکر میکنم دختر باشی اسمتم انتخاب کردم.دلم پر میزنه برای دستای کوچولوت .بیا جان مادر ....  

اصلا دکتر متخصص خوب ندارن .وقتی مریض میشید اونقدر بد رسیدگی میکنن تا طرف بمیره.بخصوص امریکا و کانادا ...

جالبه ،نميدونستم، ممنون از توضیحاتتون، چون من آلمان هستم و بینهایت از سیستم خدمات پزشکی راضیم، برای همین تعجب کردم