2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 43 پست

من با این که زندگیم و شرایطم توو همین کشور عالیه و واقعا چیزی کم ندارم، این جارو دوس ندارم.. حس خوبی بهش ندارم..

شیش ماهه اقدام کردیم واسه رفتن.  خودمو همسرم و سه تا بچه هام.. اگر مشکلی پیش نیاد تا یک ماه بعد از بهار رفتیم... پدر مادرم جز من هیچ بچه ای ندارن، تمام عمر و عشقشونو برای من گذاشتن، اما لحضه ای دو دل نشدم.. چون حال من خوب تر باشه، حس من بهتر باشه، اونا شادترن..  

از دل کندن نترس.. زندگی رو باید تجربه کرد.. چیزای جدید روزای جدید جاهای جدید آدمای جدید.. تجربه نکنی باختی..  

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من با این که زندگیم و شرایطم توو همین کشور عالیه و واقعا چیزی کم ندارم، این جارو دوس ندارم.. حس خوبی ...

واقعا فکر میکنید اونجا چخبره پسر خاله من رفته میگ چندان فرقی نداره فقط غربت و نگاهای عجیب

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
من با این که زندگیم و شرایطم توو همین کشور عالیه و واقعا چیزی کم ندارم، این جارو دوس ندارم.. حس خوبی ...

میدونی

الان تکلیفت با احساست کاملا روشنه که خوشا به سعادتت

ولی بدبختی اونجاست که برای من کفه خانوادم سنگینتره

یعنی شرط لازم برای خوشبختی من از ایران رفتنه و شرط کافی خانوادمه

در هر صورت شاد نیستم

میبینم ملدرم فقط وقتی من باشم خوشحاله و یه جایی میره و میخنده

خیلی بیشعور باید باشم که نبینم اینو

واقعا فکر میکنید اونجا چخبره پسر خاله من رفته میگ چندان فرقی نداره فقط غربت و نگاهای عجیب

عزیز دل،من که نمیرم دنبال خبر خاصی، یا زندگی خاص تری.. از یکجانشینی یکنواختی حس بدی میگیرم.. تنوع نداشتن اذیتم میکنه..  کلا از تجربه کردن لذت میبرم..‌ دوس دارم بچه هام دنیارو ببین تجریه های جدید کسب کنن،افکار و عقاید جدید رو ببین بسنجن،مقایسه کنن..من و همسرم  یکنواختی زندگی رو دوست نداریم اصلا... شاید بعد از چند سال بازم خسته شیم از جای جدید، بریم یه روستای دور و دنج.. و یکی از برنامه هامونم هست اما نه به زودی..

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
بنظر شخصیم با شدت وابستگی شما رفتنتون اسیب به خودتونه ولی در نظر داشته باش در اینده ممکنه پشیمون بشی ...

دقیقا همین اتفاق میافته

اینجاست که ادم میگه نه راه پس دارم نه راه پیش

از اینجا مونده و از اونجا رونده