بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باردارم کمرم میگیره هعی دکترم داده ولی فرقی نکردم:/
ولی اصرار داره مصرف کنم تاثیر داره😕
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
بارداری قبلیمم مصرف میکردم بعد زایمانمم ادامه داشت گرفتگی
یماه مصرف کردم شل کرد😂💔
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
قدیمیا میگفتن یک رگه توکمر ب اسم خاصی که خودشون میگن که تا نه ماه میگیره وجز تحملش چاره ای نیست
دقیقا رگ سیاتیکه 😕🤦♀️
بخاطر فشار و وزن شکمه 😑
خانمایی که تجربه بارداری دارین میشه بپرسم اینکه میگن تو بارداری واوایلش دهانه رحم میره بالاتر از معم ...
ینی چی میره بالاتر😐
کل بارداری دهانه و گردن رحم (سرویکس) بستس