2777
2789

اول بگم که این قضیه برای خیلی سال پیشه. 

قضیه اینطوریه که عمه من برای دانشگاه رفتن میره یه شهر دیگه. بعد از قضا یه روز که عموم برای یه کار اداری رفته همون شهر عمه م رو با یه پسر و خواهر پسره میبینه ( پسره از فامیلای نسبتا دورشون بوده ولی خب میشناسه ش) که کار خاصی هم نمیکردن رفته بودن تفریح ولی عموی من خیلی عصبی میشه و عمه م رو همونجا برمیداره میاره شهر خودشون و تهدید میکنه که باید با همون پسره ازدواج کنه تا خونوادشون بدنام نشن. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره

عمه بیچاره هم بدبخت شد.....

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

وای ن تورو خداااا شاید اصن چیزی بینشون نبوده شاید با خواهره دوست بوده فقط شاید اتفاقی بوده 

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

اون پسره هم که تو جریان قرار میگیره اتفاقا از خداشه چون وضعیت مالی خانواده عمه م خوب بوده و از خانواده های شناخته شده و درست و حسابی بودن. خلاصه ازدواج میکنن ولی عمه من تو تمام سالهای زندگیش روز خوش نمی بینه چون شوهرش رفیق باز و بی مسئولیت بوده همیشه زنش و بچه هاش رو تنها میذاشته میرفته دنبال رفیق بازی و گشت و گذار. خونواده شوهره هم که تمام ویژگی های بد رو با هم داشتن. شوهره هم دائما از این شاخه به اون شاخه میپریده بدهی بالا می آورده چک بی محل میکشیده تمام سرمایه عمه م رو که شاغل بوده به هدر میداده. عمه م به تنهایی و با خون دل بچه هاش رو بزرگ میکنه