cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 عنوان عصبی🥲 64 بازدید | 6 پست بچه ها من چیکار کنم وقتی عصبی میشم انقد فکم قفل نشه جوری قفل میشه احساس میکنم دندونم الان میشکنه اگ اینکارو انجام ندم گریم میگیره 🥲💔 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1402/08/05 | 01:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 گریه کنی که بهتره بهم میگن ضعیف بهم میگن لوس اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 کی میگه؟یواشکی گریه کن هرکی که عصبیم میکنه بعضی وقتا جاییم که نمیتونم گریه کنم واقعا خیلی بده خیلی اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
baby_girllll عضویت: 1402/08/02 تعداد پست: 1749 هرکی که عصبیم میکنه بعضی وقتا جاییم که نمیتونم گریه کنم واقعا خیلی بده خیلی جوابشو بده با آرامش بر....ن بهش
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5454 جوابشو بده با آرامش بر....ن بهش همیشه که نمیشه به هر کسی ر …د🤌🏻😑 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸