2777
2789
عنوان

میترسم

168 بازدید | 12 پست

عقدم 

شوهرم به امید وام ازدواجه 

میخواد خونه رهن کنیم و جشن بگیریم 

خانواده م میگن حتما باید تا برج ۱۰ جشن بگیرید و زندگی مشترکتو شروع کنی، شوهرم میگه برج ۱۲ جشن میگیرم 

الان خودمم بی پولم 

نمیدونم چکار کنم 

از شروع زندگی مشترک فقط بخاطر بی پولی میترسم 

چکار کنم 😭

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مثل دوران نامزدی من 

انقداذست شدم توی ۱سال ونیم که فقط میگفتم برم سر خونه زندگیم عروسی نباشه هم مهم نبود برام 

معطل وام شوهرم بودیم ما از همون اول نامزدی آماده بودیم شوهرم دستش خالی بود و تنهاش گذاشتن خانوادش

بخدا ادم ديگه كم مياره انقدر همه چي گرونه ب شوهرت بگو ي كار خوبم داشته باشه كه از اين ب بعد زندگي خ ...

شوهرم کارمنده

شرایط زندگیش خاص بوده، پول پس انداز نداره 

بعد از ازدواجمون تااااازه اول بی پولیامونه

پدر نداره، خرج خانواده شو میده، زمانی که ازم خواستگاری کرد بهم گفت داداشم میخواد مغازه بزنه و شغل خودشو داره و من در حد خیلی کم به مامانم کمک میکنم، تا الان تو این چند ماه هیچ خبری از شغل برادرش نیست، یعنی من شدم یه نون خور اضافه بر بقیه، کار میکنم و در آمدم خیلی کمه فقط میتونم خرج خودمو در بیارم 

مثل دوران نامزدی من  انقداذست شدم توی ۱سال ونیم که فقط میگفتم برم سر خونه زندگیم عروسی نباشه ه ...

الآنم اوضاع من همینه 

جهیزیه کامل 

خانواده م میگن باید بری 

شوهرم دستش خالیه، منم که این وسط روانم بهم ریخته

نمیدونم چکار کنم 

شوهرم کارمنده شرایط زندگیش خاص بوده، پول پس انداز نداره  بعد از ازدواجمون تااااازه اول بی پول ...

عزيزم ايشالله خوشبخت شيد

دوتايي باهم كار كنيد 

يكمم خرجاي اضافه رو فاكتور بگيريد 

خونه كوچيكتر جشن كوچيكتر 

عزيزم ايشالله خوشبخت شيد دوتايي باهم كار كنيد  يكمم خرجاي اضافه رو فاكتور بگيريد  خونه ...

والا چی بگم 

میگم خونه یه منطقه متوسط، خانواده م میگم نههههههههههه

میگم خونه کوچک میگن نهههه

میگم آنقدر دعوتی ندین میگن باید خرج کنه 

چرا؟ چون پدر من ۸۶۰ میلیون جهیزیه داده، خب من با کسی ازدواج کردم که دوستش داشتم، خانواده مم شرایط زندگیشو میدونستن و قبول کردن