پیتزا_سیراستیک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1690 عنوان بچه ها 😭😭 216 بازدید | 10 پست به دعای جمعی اعتقاد دارید؟توروجون عزیزتون برای گشایش کارمون دعا کنیدشما واسطه بشید از خدا بخوایددرمونده و عاجزم دعام کنید زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند 1402/08/05 | 00:53 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4129 استغفار کن عزیزمنتیجه میگیریشبی ۱۰۰ تا استغفرُلله بگو زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
پیتزا_سیراستیک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1690 استغفار کن عزیزم نتیجه میگیری شبی ۱۰۰ تا استغفرُلله بگو هرچی بگی انجام میدم😭😭😭فقط ارامش بگیرم زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4129 هرچی بگی انجام میدم😭😭😭 فقط ارامش بگیرم آخییی عزیز دلماین روزا میگذرهخودتو اذیت نکناون بالا سری هر چی بخاد همون میشهو خدا جز خیر و خوبی چیز دیگه ای برات نمیخوادحتی اگه به ظاهر بد باشه براتاما در اصل اون جریان واس رشد روحی خودت بودهپس غصه ی هیچیو نخوربا فک کردن به خدا آروم باش زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
پیتزا_سیراستیک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1690 آخییی عزیز دلم این روزا میگذره خودتو اذیت نکن اون بالا سری هر چی بخاد همون میشه و خدا جز خیر ... خدا خودش میدونه چیمیکشمخدا خودش داره میبینه خودش به رحم بیاد برامخودش آرومم کنهتو هم دعا کن برام توروخدا زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4129 خدا خودش میدونه چیمیکشم خدا خودش داره میبینه خودش به رحم بیاد برام خودش آرومم کنه تو هم دعا کن ب ... چشم عزیزم از ته قلبم برات دعا میکنماگه خیلی اذیتی و آرامشت بهم ریخته یه سری به سایت و کانال داداش رضا بزنآروم میشی زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
پیتزا_سیراستیک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1690 چشم عزیزم از ته قلبم برات دعا میکنم اگه خیلی اذیتی و آرامشت بهم ریخته یه سری به سایت و کانال داداش ... عزیزم من فقط حل شدن مشکلاتم حالمو خوب میکنه ناراحتم غصه دارم اینا بی دلیل نیست که بتونم خوب بشم زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4129 عزیزم من فقط حل شدن مشکلاتم حالمو خوب میکنه ناراحتم غصه دارم اینا بی دلیل نیست که بتونم خوب بشم ... خب مشکلو ک همه دارن عزیزمدلیل غصه خوردنت اینه ک خدای واقعی رو خوب نشناختیاگه بشناسیش توی هر شرایطی ک باشی بازم آرومیالهی ک هر چه زودتر همه ی مشکلاتت حل بشه وباصدای بلند و از ته دل بخندی💕 زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
پیتزا_سیراستیک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1690 خب مشکلو ک همه دارن عزیزم دلیل غصه خوردنت اینه ک خدای واقعی رو خوب نشناختی اگه بشناسیش توی هر شرای ... الهی آمین .همیشه خوشیام موقتی بوده و با دلهره خیالم از زندگیم راحت نیست هیچی زندگیم نرمال نیست خسته شدم دلممیخواد حیغ بکشم پراز آشوبو دلهره ام زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند
سلطان_صدا عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 4129 الهی آمین .همیشه خوشیام موقتی بوده و با دلهره خیالم از زندگیم راحت نیست هیچی زندگیم نرمال نیست خسته ... حل میشه قربونت برم غصه نخوراینم آدرس سایتیه سر بزن شاید آروم شدیhttp://Dadashreza.com زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
پیتزا_سیراستیک مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 1690 حل میشه قربونت برم غصه نخور اینم آدرس سایت یه سر بزن شاید آروم شدی https://Dadashreza.c ... باشه ممنونم عزیزم زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند