2777
2789
عنوان

بیبی چک

58 بازدید | 5 پست

سلام من ۳ ماه پیش یه سقط داشتم توی ۶ هفتگی قلبش وایساده بود، بعد ۳ ماه رفتم سونو اینا گفت وضعیت رحمت خوبه و یه فولیکول غالب ۲۶ داری، دکترم گفت میتونی اقدام کنی، ۱۰ روز همون موقع اقدام کردم، الان بعد ۱۰ روز دقیقا همون علائم حاملگی قبلیو دارم، نفخ شدید و درد زیر شکم، بیبی چک زدم یه خط پررنگ یکی خیلی کمرنگ خیلیی کمرنگ افتاد، هنوز یک هفته مونده به پریودم، میترسم، چون علائمم مثل قبلیه، من یه دختر ۹ ساله هم دارم 

انش الله بشه و بمونه برات 😍❤️

حالت تهوع دارم بعد اینکه شام خوردم اینجوری شدم معدمم یکمی میسوزه کمردرد دارم شدیداً .زیر شکمم احساس میکنم سفت شده ۱۰روز قبل پری بتا۲بود دوسه روز مونده به موعدم ممکنه نشانه بارداری باشه ؟

فردا برو ازمایش بده مثبت بود برو‌ زیر نظر دکتر تا کمکت کنه اتفاق تلخ قبلی تکرار نشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انش الله بشه و بمونه برات 😍❤️ حالت تهوع دارم بعد اینکه شام خوردم اینجوری شدم معدمم یکمی میسوزه ...

عزیز دلم بتات خیلی پایین بوده ولی اگه پریودت عقب افتاده بیبی چک بزن ایشالله که مثبت میشه 

فردا برو ازمایش بده مثبت بود برو‌ زیر نظر دکتر تا کمکت کنه اتفاق تلخ قبلی تکرار نشه

دفعه قبلی خیلی بد سقط شد، نفهمیده بودم دو هفته توی شکمم مرده بود، یک هفته کامل گرمیجات خوردم و پیاده رویو هزار چیز دیگه ولی سقط نشد آخر سر با قرس سقطش کردم 😔😔