2777
2789
عنوان

این پیام چیه؟؟

146 بازدید | 19 پست

امروز این پیام اومده برام از ترس هک شدن باز نکردم...اطلاع دارین چیه؟؟اصلا جایی رمز و شماره چیزی ندادم ک بخواد کدی بیاد برام‌...نمیدونم پیام رو پاک کنم یا بمونه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

کلاهبرداریه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کلاهبرداریه

خب چیکار کنم؟؟فقط میدونم کد کشور نیجریه هست

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین💔تا ابد و یک روز قبلم برات گرفته 😭

نه بابا نترس فقط لینک و باز نکن 

اینا زیاد شدن 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
اصن از شماره ش معلومه هکره

چیکار باید کنم؟؟کد کشور نیجریه

نه بابا نترس فقط لینک و باز نکن  اینا زیاد شدن

پیام رو کلا بدون باز کردن حذف کنم عیب داره؟؟

کلاه‌برداریه. الکی یه سایت معرفی میکنن و یه یوزر پسورد میدن و یه موجودی رمز ارز اعلام میکنن. که شما وسوسه بشی با مبلغش، بعد هک میکنن که البته بیشتر مربوط به رمز ارزهاست. پاکش کن  نگرانم نباش . تا وارد اوت سایت که گفته نشی اتفاقی نمیوفته برات

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
خب چیکار کنم؟؟فقط میدونم کد کشور نیجریه هست

هیچی عزیزم بلاک کن خبری نیست 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
فقط سین‌ نکن...بدون اینکه بری توش پاکش کن برا مامانمم از این پیاما زیاد میاد

ممنون جانم

نه پاکش کن شماره هم بلاک کن اگه تونستی. الکی واسه خیلیا میفرستن . هرکس گول بخوره وارد میشه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من

اصلا عیب نداره

پاک کن بره پی کارش

از این مدل شماره هام باهات تماس گرفتن جواب نده ، کنجکاو هم نشو چون از دم کلاهبرداری 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا