2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت حس کردی از پسه ی زندگی برمیای ازدواج کن چون زندگی خیلی بالا و پایین داره بعلاوه قشنگیم زیاد داره اما باید ببینی تحمل خوشی و ناخوشی رو داری یا ن حتی اگه تا ۴۷سالگیم حس نکردی ازدواج نکن سن ملاک نیس برا ازدواج فهم و درک مهمتره

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
هروقت حس کردی از پسه ی زندگی برمیای ازدواج کن چون زندگی خیلی بالا و پایین داره بعلاوه قشنگیم زیاد دا ...

درست میگی 

ولی خب میدونی، وقتی میبینی هم سنات ازدواج کردن، بچه هم دارن، ی جوری میشی، درسته زمان نداره، ولی فک میکنی دیر شده 

درست میگی  ولی خب میدونی، وقتی میبینی هم سنات ازدواج کردن، بچه هم دارن، ی جوری میشی، درسته زما ...

شاید اونا حس کردن امادن یا ن اشتباه کردن و راه برگشت ندارن همه نمیتونن ی نسخه داشته باشن نمیشه چون اونا ازدواج کردن شما هم ب این دلیل متاهل شی و خدایی نخواسته بعدا پشیمون ک چرا فقط ب این دلیل ازدواج کردم.ما دخترای فامیلمون زود ازدواج کردن همه فقط من موندم بهم میگفتن ترشیده خدایی خواستگارم داشتم اما تو اون سن حس نکردم میتونم از پس ی زندگی بربیام اونا همه زود رفتن و زود برگشتن من تو سنی ک اماده بودم ازدواج کردم شکر خدا از همه چیمم راضیم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
شاید اونا حس کردن امادن یا ن اشتباه کردن و راه برگشت ندارن همه نمیتونن ی نسخه داشته باشن نمیشه چون ا ...

کاملا صحیح 

من ۲۶ سالمه و در حال جدایی 

کاش  یه مجرد  ۲۸ ساله بودم 😪

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫