2777
2789
عنوان

ویروس بچه ها

153 بازدید | 14 پست

سلام دوستان اومدم با یه تاپیک جدید که امیدوارم کمک کننده باشه،دوستان هرکدومتون تجربه هاتونا بگید که بقیه هم استفاده کنن،من سوالی ندارم و فقط قصدم اینکه تو این تاپیک درباره ویروس بچه ها و چه کارهایی کردین که خوب بشن بگیم،پس نگین تاپیک زدی و کجارفتی،مرسی،الان پایین مینویسم

واسه سلامتیه همدیگه نفری یه دونه صلوات بفرستیم🙏⚘️

خب از اولش میگم،خودم ویروسا گرفتم تا یک ماه،بعدش شوهرم گرفت و رعایت نکرد و پشت سرش پسر۷سالم گرفت،اولش با تب شروع شد،دوشب تب داشت در حد اینکه بدنش گرم شد،بعدش دو شب تبش رففففت روی۳۹ تااا ۳روز،بعد سه روز تب و بی اشتهایی که بزور بهش کباب دادم خورد تا جون بگیره

اینم بگم تو این سه شب و سه روز با استامینوفن شربتش البته تبشا میاوردم پایین،تا اینکه یه شبش تبش رفت۳۹ونیم،منم قبلش بهش کباب دادم بزور و شربت ایبوبروفن دادم نصف قاشق،آقا تبش کاملا قطع شد و شروع کرد تو خواب عرق کردن و بعدشم دیگه کاملا خوب شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد از دو روز خوب شدن،روز سوم دوباره تب کرد و بدتر شد،ازجاش بلند نمیشد و چشماش قرمز شد،من بزور بهش غذا دادم و دوباره ایبوبروفن شربتشا بهش دادم و خداراشکر الان بعد از ۶روز خوب شده،فقط هنوز بی اشتهاس اما خب بزور بهش غذا میدم

من بچه هام گرفتن خیلی ویرووس بدییه الانم به خاطر بچه ها بیدارموندم تب دارن 

فقط تبشون با ایبوبروفن قط میشه،باعث میشه عرق کنن،البته قبل از خواب و بایدم شکمشون سیرباشه

من پارسال بچه هام آنفولانزا گرفتند بعد بهشون سرم و سوزن در سرم میزدم تا تبشون برای چند ساعت پایین می ...

خیلی سخته،الان میگن کروناس متاسفانه

الانم سرفش شروع شد،دو روز شربت آزیترومایسین دادم فعلا که خوبه،فقط با بد خلقیشون بسازین،اصلا باد سرد به سرشون نخوره،سه روز مدرسه نرن و کاملا استراحت کنن و تقویت،همین و بس

راستی موقع تبشون یه پارچه حتما خیس کنید و بذارید رو پیشونیشون خیلی کمک کنندس،هر شب هم با اسپری بینی سزالین۲۵٪ و پمادaچشمی بینیشون را چرب کنید و مرطوب

فقط تبشون با ایبوبروفن قط میشه،باعث میشه عرق کنن،البته قبل از خواب و بایدم شکمشون سیرباشه

بهش ایبوپروفن میدم الان سه روزه تب داره دخترم خیلی بی اشتهاس غذاش نصف شده اونم انقدر نازشو میکشیم میخوره پسرمم امروز تب کرده گرفتار شدیم

بهش ایبوپروفن میدم الان سه روزه تب داره دخترم خیلی بی اشتهاس غذاش نصف شده اونم انقدر نازشو میکشیم می ...

باید ادامه داد چاره ای نیس،تب تا سه روز هست،تو روز باید هر۴ساعت یک قاشق شربت استامینوفن داد،موقع خواب ایبوبروفن،یا بعد از شام،باید شکمش پر باشه،خیارهم برای تب عالیه

باید ادامه داد چاره ای نیس،تب تا سه روز هست،تو روز باید هر۴ساعت یک قاشق شربت استامینوفن داد،موقع خوا ...

استامینوفن رودخترم تاثیر نمیذاره دکتر بهش ایبوپروفن داده من همونو میدم به پسرم قطره استامینوفن میدم با مکافات دلم واسش میسوزه اما چاره ای نیست 

استامینوفن رودخترم تاثیر نمیذاره دکتر بهش ایبوپروفن داده من همونو میدم به پسرم قطره استامینوفن میدم ...

آخی عزیزم انشاا...خدا هرچه زودتر سلامتی بده،خدا لعنت کنه باعث و بانیه کرونا را

آخی عزیزم انشاا...خدا هرچه زودتر سلامتی بده،خدا لعنت کنه باعث و بانیه کرونا را

قربونت انشالله خدا به همه سلامتی بده هرکی رو میبینی درگیر این بیماری شده خدا لعنت کنه باعث وبانیش رو