2777
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 20 پست
نه نه نمیگم دور بندازه ولی شوهرم از حد گذرونده انگار تا پدرش خوشحال نباشه این خوشحال نمیتونه باشه ...

یکم صبوری کن بزار وارد زندگی بشید قطعا وابستگی ایشونم کمتر میشه ولی طبیعیه خب همسرتون با پدرش تنها زندگی کرده الانم قطعا نگران تنها شدن پدرش هست

یه نصیحت خواهرانه سعی نکن ک تنفرت و ب همسرت نشون بدی و نظرش و نسبت ب پدرش عوض کنی چون زندگی خودت تلخ میشه و میشی آدم بد

اگر کارها و کمکهای همسرت ب زندگیتون لطمه نمیزنه ایرادی نداره حواسش ب پدرش هم باشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اصلا به روش نیار  پدرشه به تو ربطی نداره که پسرش چه رفتاری با پدرش داره ..  تنفر واسه چی ...

اخه از زندگی من داره میذاره براش

فکر کن رفتی با شوهرت خرید عروسی هی زنگ بزنه فلان چیزو میخام فلان کارو بکن

شوهر منم کلا دستپاچه میشه

بس بهش استرس میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر شوهر منم کار میکشه و حق شوهرمو نمیده  ولی بعضی جاها کمکمون کرده ..  خیلی هم بد اخلاق ...

بخدا من اگه فقط یکجا ازش خوبی دیده بودم میگفتم اشکال نداره ولی جز بدی چیزی ندیدم

وقتایی با شوهرم دعوا میکنیم انقدر ذوق میزنه تازه اتیش بیار معرکه هم میشه

یماه دیگه عروسیمونه اصلا از شوهرم حتی نمیپرسه چیکار کردی کم کسری نداری 

یکم صبوری کن بزار وارد زندگی بشید قطعا وابستگی ایشونم کمتر میشه ولی طبیعیه خب همسرتون با پدرش تنها ز ...

عزیزم میدونی مثلا جوریه که بیرون میریم فکر باباشو داره اگه از یساعتی بگذره باباش زنگ نزنه استرس میگیره 

فکرش درگیر میشه بی قرار میشه

اینا رو من خیلی تاثیر میذاره

دلیل نفرتمم از باباش همین رفتارایه شوهرمه که زیادی بهش توجه میکنه و کاری کرده همش به چشم مزاحم میبینمش

عزیزم میدونی مثلا جوریه که بیرون میریم فکر باباشو داره اگه از یساعتی بگذره باباش زنگ نزنه استرس میگی ...

من فکرمیکنم این رفتار همسرتون طبیعیه ، خب تک فرزند هستند و پندین سال مادرشون فوت کرده و ایشون با پدرش زندگی کرده و اگر منطقی فکرکنی پدرش تنها دارایی ارزشمندیه ک داره....من همچنان فکرمیکنم اوصاع بعد از مستقل شدن بهتر میشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫