2777
2789

صورت نرو،، بیشتر میشه،،چون موها. صورت حالت پرزی دارن و لیزر زخیمشون میکنه و بیشترمیشن

بدن خوبه،،من باکندلا۱۲جلسه رفتم حالا توی شارژم

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صورت نرو،، بیشتر میشه،،چون موها. صورت حالت پرزی دارن و لیزر زخیمشون میکنه و بیشترمیشن بدن خوبه،،من ...

واقعا خسته شدم از اصلاح امروز میزنم پس فردا دوباره میان فکر کردم لیزر صورت خوبع ت رفتی؟

وایی نگو تروخدا من تازه با این دستگاه شروع کردم بیشترم درمانیه هدفمم

تو اون ده جلسه اوکی بود 

ریزش داشتم و کم شدن موها ولی یوقتی خواستم برم تو شارژ همه موها برگشت

یعنی چی درمانی؟

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.
تو اون ده جلسه اوکی بود  ریزش داشتم و کم شدن موها ولی یوقتی خواستم برم تو شارژ همه موها برگشت ...

اها شاید مشکل هورمونی چیزی بوده برو شارژ خوب میشی

من عمل کردم نباید دیگه تو اون ناحیه مو دربیاد واس اون میگم درمانیه

اها شاید مشکل هورمونی چیزی بوده برو شارژ خوب میشی من عمل کردم نباید دیگه تو اون ناحیه مو دربیاد واس ...

اها

خب برای شارژ باید موهای تقریبا ده درصد باشه

من نود درصد موهام برگشت 😅😅😅

یا به میدان نیا یا تمام بیا.هیچ موجودی نفرت انگیزتر از عاشق نیم‌بند نیست.
واقعا خسته شدم از اصلاح امروز میزنم پس فردا دوباره میان فکر کردم لیزر صورت خوبع ت رفتی؟

نه ولی اطرافیان . ک رفتن گفتن بیشترشد موهای صوزتمون

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست