2777
2789
عنوان

خستم😭😭😭😭😭😭

670 بازدید | 15 پست

دخترمروز دوشنبع رفت مدرسه نیم ساعت بعدش زنگ زدن گوشیم که دخترت حال نداره بیا ببر رفتم اوردمش از دوشنبه تب شدید و سرفه های وحشتناااااک

از دوشنبه تاالان ۸ تا امپول زده که ۴ تاش پنی سیلین بود هنوزه خوب نشده با بدبختی تبشو اوردم پایین ولی سرفه هاش هنوز هست ۲ بار دکتر بردمش 

دیگه نمیدونم چه خاکی سرم بگیرم خیلی خستم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

۱۵ نفر تو کلاسشون گرفتن معلمم داره برای خودش تدریس میکنه از اینور غصه مریضی از اینور غصه درساش

کلاس دوم

مهم نیست کی کدوم وری میره ماهمیشه سمت سید علی ایم :)) من پای هرچی درسته میمونم حتی اگه فحش بخورم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان خانم این روزا هم میگذره دخترت چند سال دیگه بغلت می‌کنه بابت همه زحماتت ازت تشکر می‌کنه صبر د ...

میگذره ولی پدر منو در اورد این روزا

امان از این مریضی

شربت پلارژین

عناب

قرص فاموتیدین برای معدش

یخورده هندوانه

قرص ضد حساسیت 

شربت کتوتیفن

ازهمه مهمتر روغن بادام تلخ بمال توی کتف و توی سینش شب موقع خواب

اینا راه هایی که امتحان کردم و آخرس اسپری دادن براش

سلام

ویروسه

فقط شیاف بذار موقع تب ضرری نداره برای بچه تو هرسنی

شربت زوفا عسلی یاهمون زوفا پلاس

ابجوش و عسل ولیمو ترش تازه

شربت دیفن هیدرامین

اب نمک یا سرم شستشو قرقره کنه

پودر روتارین بگیر داروخانه داره لعابش رو بده بهش

چهارتخم به دونه از عطاری بگیر لعابش رو بده بهش

شلغم ابپز و اب شلغم

اش شلغم

شوپ جو ومرع

عدسی وجو

شیر ونشاسته

نشاسته و ابجوش

همه خوبند

امان از این مریضی شربت پلارژین عناب قرص فاموتیدین برای معدش یخورده هندوانه قرص ضد حساسیت  ...

بخدا روی اپن خونه پره داروعه دوتا پنی سیلین ادم بزرگ رو خشک میکنه این ۴ تا زده انگار نه انگار

دمنوش به و هشت تخم و عنابم دادم

هیچ وقت اینجوری مریض نشده بود

سلام ویروسه فقط شیاف بذار موقع تب ضرری نداره برای بچه تو هرسنی شربت زوفا عسلی یاهمون زوفا پلاس ا ...

فقط شربت زوفارو ندادم تقریبا همه رو دادم

دکتر گفت اومیکرونه

زوفا شربتش خ‌به؟دخترم ۸ سالشه مشکلی نیست؟

سلام عزیز برای سرفه کتوتیفن بده بخوره وحتما حتما مایعات بده این سرفه ها تازمانی که شکمش راه نیوفته هست

دخترگلت سردل داره 

انجیر یا زیتون یاگلابی هرکدوم دوست داره بده بخوره مشکل شکمش حل بشه سرفه هاش قطع میشه

سلام عزیز برای سرفه کتوتیفن بده بخوره وحتما حتما مایعات بده این سرفه ها تازمانی که شکمش راه نیوفته ه ...

همینجوریش بد اشتها بود الانم که مریضه چیزی نمیخوره بزور چند قاشق سوپ خورد

کتوتیفن از همون روز اول دادم نیم ساعت پیشم دادم اونقدر سرفه میکنه دوست دارم داد بزنم

همینجوریش بد اشتها بود الانم که مریضه چیزی نمیخوره بزور چند قاشق سوپ خورد کتوتیفن از همون روز اول د ...

دخترمنم همینطوره بد دوا هست که جون آدمو به لب میاره میخواد چیزی بخوره اگه میبینی نمیخوره شربت لاکتوز بده بهش شکمش راه بیفته سرفه هاش خوب میشه فقط گلوش خشک نمونه که مدام به سرفه میفته مخصوصا شبها مدام آب ولرم بهش بده بخوره تحرک زیاد نداسته باشه تا وقتی خوب بشه انشالله

دخترمنم همینطوره بد دوا هست که جون آدمو به لب میاره میخواد چیزی بخوره اگه میبینی نمیخوره شربت لاکتوز ...

ان شالله

بنده خدا برای اینکه خوب بشه دارو رو بدون حرفی میخوره حتی سرم و امپول اینهمه زد جیکش در نیومد

اونقدر لاغرو ضعیفه مریض میشه حالا حالاها خوب نمیشه ۸ سالشه ۲۰ کیلوعه

فقط شربت زوفارو ندادم تقریبا همه رو دادم دکتر گفت اومیکرونه زوفا شربتش خ‌به؟دخترم ۸ سالشه مشکلی نی ...

پخش شده از تابستون

کاش شربت انتی بیوتیک میدادی نه امپول

پنی سیلین اونم برای بچه ی هست ساله کدوم احمقی میده

اونم هشت تا

رشد بچه رومختل میکنه دکتر پسرم میگفت

نه زوفاگیاهی هست سالهاست میدم به پسرم 

حتما ببرش واکسن بزنه 

الان نه

چند هفته دیگه

ماسک بده بزنه

تقویتش کن یاغذاهای مقوی

لیموشیرین و اب سیب واب هویج زیاد بده بهش

مرتب مایعات بده تندتند ادرار کنه 

ویروس ضعیف بشه

بدنش نباید کم اب بمونه

چنددوره شربت مولتی ویتامین زینک پلاس بده یا قرصش عالیه

من هنوز میدم به پسرم برای تقویتش و رشدقدووزنش

شربت ایموننس بده بهش برای تقویت سیستم ایمنی بدن

اینا که میگم همه تجویر پزشکه

ازخودم نمیگم

من صبح ها یه پسرم تاکید میکنم ماسک بزنه

هوای تهران الوده هست مردم هم همه مریض 

پایه هشتمه

بیمار بود اماخفیف تازه خوب شده

هفته ی بعد میریم واکسن انفولانزا بزنیم ان شاا…

پخش شده از تابستون کاش شربت انتی بیوتیک میدادی نه امپول پنی سیلین اونم برای بچه ی هست ساله کدوم اح ...

پنی سیلین ۴ تا زده ۴ تاهم تب بر و استمینوفن برای تبش زده

واسه بچه هشت ساله میشه واکسن انفولانزا زد؟

پنی سیلین ۴ تا زده ۴ تاهم تب بر و استمینوفن برای تبش زده واسه بچه هشت ساله میشه واکسن انفولانزا زد؟

بله 

بچه ی دوسال به بالا میشه

سنین پایین دودوز به فاصله ی یک ماه سنین بالاتر یک دوز

هرچهارساعت یه شیاف میذاشتی تبش سریع قطع میشد

خیره ان شاا… خوب میشه نترس

فقط تقویتش کن مایعات زیاد بده بهش