2821
2789
عنوان

بارداری

55 بازدید | 6 پست

من پسفردا موعد پریودیمه

از چتدروز پیش کمردرد دارم و جلو خط سزارینم مور مور میشه،نوک سینهام خارش گرفتن،بنظرتون اینا علایم بارداریه یا پریودیمه

اهان من ۱۵مهر عمل هیستروسکومی کردم چون دوتا سقط داشتم و هیچ مشکلی نداشتم گف رحمت سالمه میتونه از علایم اون باشه

تا وقتی موعدت رد نشده اینا اعتباری نداره من دومین بارداریمه هیچ نوع تاکید میکنم تا الان هیچ نوع علائمی نداشتم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی بدنیا بیاد انشالله

ممنون گلم عجله نکن ایشالا هرچی دلت میخواد همون بشه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

تا وقتی موعدت رد نشده اینا اعتباری نداره من دومین بارداریمه هیچ نوع تاکید میکنم تا الان هیچ نوع علائ ...

خب من رو قبلیا سینهام خیلی درد میگرفتن کمردرد چون سقط داشتم میگرفتم متاسفانه

خب من رو قبلیا سینهام خیلی درد میگرفتن کمردرد چون سقط داشتم میگرفتم متاسفانه

ایشالا این سری مثبت باشه و بمونه براتون عزیرم

2790
2823
2791
2779
2792