2789
نی نی پسره یا دختررر‌؟ با زایمان‌ طبیعی به دنیا میاد یا سزارین؟

فک‌کنم دختره طبیعی هم بدنیا میاد 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
درشت متوجه متنت نشدم

یه وسلیه ای رو ازمون دزد برده بعد چند روز پیش یکی گفت اون رو تو خونه فامیل دیده می خواستم ببینم حستون می گه اونی که دیدن همون وسیله مسروقه ماست یا نه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فک‌کنم دختره طبیعی هم بدنیا میاد 

من کاملا برعکس حس کردم 😅

راستی به نظرتون دارم خوب پیش میرم؟

و هنوز وقت دارم برای جبران؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️
یه وسلیه ای رو ازمون دزد برده بعد چند روز پیش یکی گفت اون رو تو خونه فامیل دیده می خواستم ببینم حستو ...

ببخشید ک‌من جواب دادم اونی ک بهتون گفته قصد داره بینتون خراب کنه چونک کار فامیل نیست من اولین چیزی ک ب ذهنم اومد گفتم نمی‌دونم درست یا غلط 

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
من کاملا برعکس حس کردم 😅 راستی به نظرتون دارم خوب پیش میرم؟ و هنوز وقت دارم برای جبران؟

دقیقا دکتر گفت احتمال‌ داره پسر باشه 

خودم میخوام سزارین باشه ولی‌ خانواده شوهرم‌ و شوهرم‌ میگن طبیعی😶

من کاملا برعکس حس کردم 😅 راستی به نظرتون دارم خوب پیش میرم؟ و هنوز وقت دارم برای جبران؟

چجوری من نفهمیدم چی گفتین ؟

فکر کنم با کسی اشنا میشی از طریق کس دیگه. و کم کم برات ازداج پیش میاد. توم برای خودم دعا کن

مرسی گلم

إن شاءالله همونی که می خوای به بهترین نحو اتفاق بیفته براتون

فداتشم انشاالله فاطمه الزهرا کمکت کنه ازدواجت فامیل هست بزودی انشاالله میخاد پا پیش بزاره خودت خیلی ...

من کی ازدواج میکنم ؟

پاییز خواستگار دارم ؟

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️
چجوری من نفهمیدم چی گفتین ؟

به نظرتون راهی که دارم برای موفقیت میرم درسته یا نه؟

و اینکه هنوز برای جبران بی توجهیم بهش وقت دارم؟

نمیدونم چی بگم ، فقط میتونم بگم اینجا باید امضا رو مینوشتم ولی نفهمیدم چی بنویسم چون چیزی برای گفتن نیست اگه بود من خب میگفتم دیگه مگه روانیم که نگم ؟ ولی خب نمیدونم شاید هم باشم بستگی داره شما روانی رو چجوری تعریف کنید... فقط باید بگم شما ها آدمای احمقی هستید که امضا چرت و پرت منو تا آخر خوندید 😁❤️