خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسباب کشیت طول میکشه گلم بخدا نمیتونم دقیق بهت بگم
مرسی گلم ایشالا تا قبل زایمانم جور میشه💚
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم
پناه برخدا انشاالله هر چی هرکس از خدا میخاد بهش بده الهی آمین
جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
استخدامت درست میشه انشاالله یه ازدواج موفقی هم داری
جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
صد درصد ولی الان که پسرت 3 سالشه سختت نیستی بارداری؟
نه گلم خودمون خواستیم پسرم سه و نیم ساله هست بچه اروم و مستقلی هست کلا اذیتی نداره تا موقع تولد چهار میشه مشاورش گفت بهترین سن همینه موقعیتمون تقریبا جور بود نمیخواستم فاصله سنیشون بیشتر از این بشه هم خودم هم همسرم سنمون دیکه خیلی با بچه هامون زیاد میشد در نتیجه زود اوردیم خودم ۳۱ همسرم ۳۵ هست
بهم فکر میکنه یا دیگه فراموش کرده چرا دیگه ازش خبری نشد و رفت؟
قصدش گول زدنت بود ولی ب لطف خدا انشاالله یه واسطه ی میخاد برات بشه ک اونم طول میکشه نگران نباش