2777
2789
عنوان

قهر مادر

261 بازدید | 7 پست

بچه ها من از اول که ازدواج کردم چون شوهرم باهاش اختلاف داشتم خیلی سر این موضوع با مامانم بحثم میشد الانم به خدا هر کاری می کنم که خوشحال بشه یا ازم راضی بشه برعکس میشه چون عقل ندارم همه کارام از رو ندونم کاریه همش دلخوری دعوا پیش میاد الانم مادرم قهر کرده باهام سر یه موضوعی به خدا من قصد بد نداشتم ولی ناراحت شدن حالا بامن کل خانواده قهر گفتن هم که حق ندارم نه زنگ بزنم نه برم مادرم هم هرچی از دهنش در اومد بارم کرد وقطع کرد کیا با خانوادشون رفت امد ندارن دلداری بدین حالم بد من مامانم رد میشناسم باهر کس قهر کن دیگه محال آشتی کنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای حل مسئله ات صلوات میفرستم عزیزم. 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

سلام نازنینم

گفتین مادر باهرکسی قهر کنه آشتی نمیکنه

اما 

شما هرکسی نیستین

شما پاره تنش هستین خونش جاریه در رگ های شما و قلبش براتون میتپه ، فقط و فقط دلخوره 

همین

و منتظره که ازش عذرخواهی کنین 

حتی اگر وانمود کنه منتظر نیست ... 

براتون صلوات میفرستم و از خدای مهربان میخوام آرامش و صبر بتون بده💚

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلام نازنینم گفتین مادر باهرکسی قهر کنه آشتی نمیکنه اما  شما هرکسی نیستین شما پاره تنش هستی ...

خدا به دل پاکت نظر کنه حاجت روا وعاقبت به خیر بشید انشاالله 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز