2777
2789
عنوان

سزارینی ها

95 بازدید | 15 پست

از تجربه سزارینتون بگید؟

آیا واقعا بعدش تا سالها کمر درد داره؟

زخم بخیه چقد طول میکشه ترمیم بشه؟

کلا از بدی ها و خوبیاش بگید و از تجربتون ک راضی بودید یا ن

ممنونم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

ببین من سزارین شدم هیچ دردی نداشتم و ندارم خداروشکر عالی بود

خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بیهوشی بودم و از کمر درد و سر درد و...خبری نبود

خیلی دلم میخواد بازم بیهوشم کنن🥴

ی هفته بعدم بخیه رو کشیدم 

ده روز بعدشم تنها شدم و به زندگی روزمره پرداختم😂

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

کمر درد من با اینک دوبار سزارین ویبار بخاطر عمل سنگ کلیه بی حسی نخاعی گرفتم ندارم فقط چند روز اول 

لطفا برای شادی روح مادرم فاتحه بخونید...هر کسی خوند اعلام کنه براش صلوات بفرستم

من پارسال سزارین کردم الانم باردارم اوکیه والا خیلی سخت نبود

مشکلی ندارد ک زود باردارشدی،بچت چند ماهه بود باردارشدی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من دارم الان کمردرد شدید،علتشم اینه خیلی سرپام

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

گلم من دوبار سزارین شدم..هردوبار هم راضی بودم.دفعه دوم که فقط و فقط خواهرم یه شب پیشم موند و از فرداش خودم غذاپختم و به خونه رسیدگی کردم. اصلا نگران نباش هردوبار هم من بخیه جذبی انتخاب کردم که عالی بود واقعا.

انشاالله به سلامتی و دل خوش کوچولوی عزیزت رو بغل میکنی.

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰

اگر بی حسی از کمر رو انتخاب کردی حتما حتما نسکافه باخودت ببر و تند تند بخور که سر درد نگیری،اگر هم از کمردرد بعدش میترسی باموبایل به هیچ عنوان صحبت نکن و سرت رو چپ و راست نکن البته فقط توی بیمارستان

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
اگر بی حسی از کمر رو انتخاب کردی حتما حتما نسکافه باخودت ببر و تند تند بخور که سر درد نگیری،اگر هم ا ...

ینی قبل اینکه برم اتاق زایمان تند تند نسکافه بخورم؟

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️