2777
2789
عنوان

پروتئین گاوی

66 بازدید | 3 پست

سلام خانوما دخترم 5 هفته اش هستش و یک هفته و چند روزی میشه مدفوعش به رنگ سبز در اومده و کش داره ببخشید که اینقدر واضح میگم یه چند تا دونه ریز ریزم روی لپش زده و اینکه اصلا هم وزن اضاف نمیکنه از موقع زایمان با اینکه تند تند هم شیر میخوره اما تا مک اول و میزنه سریع دستشویی میکنه یعنی تخلیه میکنه خیلی زود شکمش هم خیلی کار میکنه میگم ممکنه پروتیین گاوی باشه چون دکتر ازش تست نگرفته شنبه میخوام ببرم ازمایش بده 

شیر خشک برای این بچه ها چه مارکی هست و ممنوعیاتش چیه میشه برام بگید لطفا دخترم خیلی گناه داره وقتی میبینمش وضعش اینه اخه کولیک هم داره دلم براش کباب میشه

شیر خشک نان اچ آ و آپتامیل اچ آ برا بچه ها حساسیتی خوبه

اگه شیر خودت و میدی باید کلا چیزایی که پروتئین گاوی دارن نخوری مثل لبنیات و گوشت گاو

اگه بچت خیلی حساس باشه حتی کیک و شیرینی و بسکوییت و بستنی و این چیزا که توش شیر خشکم داره نباید بخوری 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

گوشت و محصولاتی که با گوسفند باشه چی میشه خورد 

اره گوسفند و بز میشه

بازم باید خودت دقت کنی ببینی چه خوراکی میخوری که بچه واکنش میده

مثلا بعضی بچه ها حساسیتی به گوجه بادمجون کنجد ارده ام حساسیت نشون میدن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤