2789
پس جنبه سادیسمت بیشتره. بی دلیل این طوری هستی یا علت خاصی تو پیدایشش بوده؟

بی دلیل ولی دلم نمیخواد این کارو با کسی کنم میدونی 

میشه گفت وقتیم که بچه بودم یجورایی بینشون تنها بچه ای بودم که از این چیزی نمیترسیدم حتی یه بار خوردم زمین و دستم کاملا پاره شد یعنی جوری بود که شیشه کامل پارش کرد و سنگ رفت تو دستم و رفتم به مامانم گفتم انگشتم زخمی شده 😂🗿

بی دلیل ولی دلم نمیخواد این کارو با کسی کنم میدونی  میشه گفت وقتیم که بچه بودم یجورایی بینشون ...

خوبه پس مشکل جدی نیست.😂

بعضیا واقعا علاقه دارن افکارشونو عملی کنن و خیلی خطرناکه.

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا خودم یه فرد دو قطبی سادیسمی میشناسم و سعی کردم کمکش کنم البته واسه تو ممکنه صد در صد نباشه ...

من مطمعنم که دارمش اخه یچیزی نیست که دو سه روزه باشه و سال هاست که میدونمش فقط کنج کاو شدم بدونم که کسای دیگه ایم اینطوری هستن یا نه میدونی جالبه برام

رو خودم عملی میکنم 🗿🗿🗿🗿

مثلا چیکار میکنی؟

دستتو میبری؟

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

خوبه پس مشکل جدی نیست.😂 بعضیا واقعا علاقه دارن افکارشونو عملی کنن و خیلی خطرناکه.

من تو واقعیت و حالت عادی خیلی سردو درون گرام و معمولا رفتارم باعث میشه بقیه فک کنن ناراحتم کردن ولی الان که دارم راجبش صحبت میکنم اینقد واسم جالب بود که کلی حرف زدم

من تو واقعیت و حالت عادی خیلی سردو درون گرام و معمولا رفتارم باعث میشه بقیه فک کنن ناراحتم کردن ولی ...

آره مشخصه

درونگرایی از صفات بارز این گونه افراد بوده😂

قبلا آره و فقط دستم نه البته الان یه ساله این کارو نکردم گورتت😂

خداروشکر

بیرون گراهم زیاد دارن ولی من بی دلیل خوشحالم راجبش با یکی حرف زدم 

منم خوشحال شدم از این بحث

برام جالب بود💛