2777
2789
از دوستات فاصله بگیر خیلی خائن و فریبکارن.  مخصوصا اونی که دمدمی مزاجه ب زودی ازدواج میکنی&nbs ...

ببخشید میشه بگی لباسم الان چرنگه؟

سیدعلیرضا بهم برگشت داره؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😤😤برای منم بگو لطفا  مرسييييي💙

توطئه از طرف فردی

دشمن داری

عشق نامناسب

نذر فراموش شده داری یا اینکه عبادت کم شده 

زرق و روزی فراوان و اوضاع مالی رو به بهبود

یه کار یا پروژه داری موفق میشی با توکل بر خدا

ازدواج میکنی میخواهی خوب و بد را کنار بگذاری.در انتخابت احتیاط کن.هشدار

سیدعلیرضا بهم برمیگرده؟

اگه آره چه مدت دیگه؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
مگه من گفتم حس ششم که بگم لباست چه رنگه هر چی خیره برات رقم بخوره عزیزدلم 

من پس بد متوجه شدم ببخشید

فال میگیرید؟

میشه بهم بگی آیا سید بهم برمیگرده؟

توطئه از طرف فردی دشمن داری عشق نامناسب نذر فراموش شده داری یا اینکه عبادت کم شده  زرق و رو ...

میشه جواب منم بدین؟

حستون در مورد زندگیم،روند طلاقم،مهریه ،آینده ام...؟

ببخشید میشه بگی لباسم الان چرنگه؟ سیدعلیرضا بهم برگشت داره؟

مسافرت دارین یا مسافرت دریایی یا راه طولانی

خبری از سید بهت میرسه نمیدونم خوبه یا بد 

ارث میبینم 

کسی میخواد سر شما کلاه بذاره 

ب مقام خوب و بالایی میرسی

فعلا در طالع شما ازدواج نیست

اما ب لحاظ مالی عالی میشین

مسافرت دارین یا مسافرت دریایی یا راه طولانی خبری از سید بهت میرسه نمیدونم خوبه یا بد  ارث میب ...

ممنونم🌹

طلاق دارن فاطمه و محسن . ممنون میشم♥️

جدا نمیشن.  ممکنه بچه دار هم بشن 

به یه جشن دعوت میشن شاید همین جشن باعث بشه اشتی کنه

بهش بگو مطیع سرنوشت باش

انقد فکر و خیال نکنه بدنش و جسم و روحش اسیب میبینه 

حساس و مهربونه اما بوالهوس و بلند پرواز

در اخر بهش بگو اشتی کردی بچه دار شدی بهم خب. بده تا بگم برای تداوم زندگیش چه کنه

یا به مهمونی دعوت شد بهم اطلاع بده 

جدا نمیشن.  ممکنه بچه دار هم بشن  به یه جشن دعوت میشن شاید همین جشن باعث بشه اشتی کنه به ...

باهم زندگی میکنن قهر نیستن ولی تفاهم ندارن خانواده دختره مخالف طلاقن و اینم سعیش اینه جدا شع ازش

کاربری دست دو نفر♥️کاربری سومهه♥️
میشه جواب منم بدین؟ حستون در مورد زندگیم،روند طلاقم،مهریه ،آینده ام...؟

فکر سلامتیت باش حرص و جوش از پا درت میاره 

جر و بحث نکنه.  مسلئه قابل حله

شوهرت مهریه میده 

نتیجه این کار از دید خودت مثبته کاری صلاحه زندگیت و به ارامش میرسی انجام بده موفق میشی

بی قراری.  ماجراجویی

حسم اینه جدا نمیشی یا اگه شدی ب سرعت ازدواج میکنی چون خیلی کدبانویی و احساسی اما قوی