2789
عنوان

خواستگار....

132 بازدید | 3 پست

پسره کانادا دانشجو هس و ایرانیه

دختر ولی ایرانه. الان.....۲ماه مجازی صحبت کردن...الان بخوان شناخت رو ادامه بدن باید چیکار کنن؟پسره نمیتونه بیاد ایران....ازدواج این مدلی درسته؟چرا هیچ کس نمیاد نظر بده دفه هزارمه تاپیک زدم😅

من دوست ندارم شناخت برام مهمه ولی خب هرکسی زندگیش فرق داره

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

اگر هدف خودتم مهاجرته ادامه بده. ولی اگر وابسته به خانواده ای و قصد مهاجرت نداری بیخیالش شو

واسه شناخت هم هیچ راهی جز مجازی وجود نداره

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگر هدف خودتم مهاجرته ادامه بده. ولی اگر وابسته به خانواده ای و قصد مهاجرت نداری بیخیالش شو واسه شن ...

مهاجرت رو باش اوکی هستم...ولی همش فک میکنم این ادم رو چطور باید شناخت؟با دختر هست یا نه....معتاده یا نه.....اهل رفیقه یا نه.....