2777
2789
عنوان

خارش موی سر

362 بازدید | 28 پست

توروخدا کمک چن روزه موهام ب شدت میخاره حموم هم میرم فایده نداره چ کنم یعنی شپش افتاده🙄🤒🤒🤕🤕🤯🤯🤯از کجا بفهمم 

موهام خیلی پرپشت چ خاکی ب سرم بریزم

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پریم بگیر شپش و رشکو همون یکبار ازبین میبره

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

روی پارچه سفید شونه کنید مداوم شونه بخورن شپش باشه بعد ده پونزده دقیقه معلوم میشه

اگه تازه افتاده باسخ هم میفته?

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

اگه تازه افتاده باسخ هم میفته?

شونه مخصوص بگیر شونه کن هر یک بار که میکشی بزن تو ظرف آب بغل دستت تو آب نگاه کن ببین چیزی میبینی یانه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

من و دخترم چند وقت قبل گرفتیم و نمی‌دونستم سپس هست برو حما شامپو لطیفه بزن به موهات بعد با شونه مخصوص هم وقت بزار یک ساعت شونه اگه سپس باشه میوفته چون مو لیزه ما شامپو و قرص ایورمکتین خوردیم بعد هم چند روز اول هر روز به روش بالا موهام داخل حمام شونه میزدم بعدش چهار پنج روز یک بار تا یک ماه از دستش خلاص شدم