2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4546 بازدید | 124 پست
زورکی میخوای یه بهونه بتراشی خودت گند بزنی به  زندگی خودت؟؟؟ ماها که هرچی میگیم باز حرف خودتو ...

اصلا فرض نکنیم من نبودم یکی دیگه بهش پیام داده... کار درستی کرده دو روز جواب یه دختری که نیتش مشخصه رو بده عکس رد و بدل کنه بهش بگه وقتایی که زنم نیس پیام بدیم بشینن از روزمرگی هاشون بگن؟؟

بحث جوابدادن اون ک اشتباه بوده فرق داره با داستان  بگو خوشم میاد تایپیک خیانت بزنم همین

به زور و فشار و لج میخواد بگه بهم خیانت کرده با خودم.

خیانت شوهرم با خوده خودم که فیکه....میخواد شاید بره پربازدیدا.چون هرکس هرچی میگه جواب خودشو میده.شوهرم بهم خیانت کرده با خودن داستان...اگر فیلم پ‌و‌ر‌ن ببینه دیگه چیا میخواد بگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم هیچوقت این حس رو تجربه نکنی که به یکی دیگه بابتش بگی مریض

خوب یکبار بهت تجربه دادیم گفتیم داری اشتباه میکنی 

باز ادامه میدی دنبال چی هستی؟؟همه تایید کنن خیانت میکنه زندگیت خوب میشه؟؟؟یا ن؟؟واقعا سر دنبال چی هستین طرف اصلا پا نداده همه هم بهت گفتن باز تاپیک‌ میزنی منتظری تایید کنن بری دعوا بگیری 

همه این اخلاق کنجکاویو دارین پس بس کن بزار کنار 

دنبال خراب کردن زندگیت نباش ب جا اینکار بچسب ب زندگیت 

خیلی تابلوئه فهمیده طرف آشناست حرفاشم از روی کنجکاویه  چند سالته؟

نه خودش اعتراف کرد گفت یه دختری هست که دقیقا همون صبح رفته بودم شرکتشون برا یه کاری ... میگه فک کردم اونه

نه خودش اعتراف کرد گفت یه دختری هست که دقیقا همون صبح رفته بودم شرکتشون برا یه کاری ... میگه فک کردم ...

عزیزم دروغ چرا 

منم باشم واقعا کنجکاو میشم.شاید خودتم اینجوری باشی.من بارها برام پیش اومده و فقط محض اینکه واقعا بفهمم طرفم کیه جواب دادم و ازش پرسوجو کردم.

ولی نیتم اصلا این نبوده ک ادامه بدم.توام انقد سختش نکن.ب این نمیگن خیانت

مرد خوب هم ،مگه هست؟؟؟
۱اگه ادامه میدادم رابطه میخواست همینجور بره جلو

واقعا شما مشکل داری!!
ایین همه سنگین حرف زده...
رابطه میخواست!
چرا اخه مشکل دارین شما
مد شده خیانت کردن؟
خوشتون میاد شوهرتون بهتون خییانت کنه؟
خیلی با کلاسه یعنی؟
به زور داری مییندازی تو سرش!

واقعا نمیدونم چی باید گفت!!!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
خوب یکبار بهت تجربه دادیم گفتیم داری اشتباه میکنی  باز ادامه میدی دنبال چی هستی؟؟همه تایید کنن ...

ما مشکل زیاد داریم ..قبل از این موضوع هم با یه مشکل بزرگتر کلنجار میرفتیم...شش ساله من زن این ادمم با وجود در امد خوب هنوز یه ماشین نخریده ...میگه پولم دست بابامه میترسم بگم بده ناراحت بشه..به هر مشاوری میگم میگه از زندگیتون مطمئن نیس شاید از مهریه میترسه..سر این قضایا بهش بی اعتمادم..چون خانواده خوب و نرمالی هم نداره عروسیمونم نیومدن ... خودشم در مورد زن دوم و این چیزا زیاد شوخی میکنه همیشه

در حالت عادی هیچوقت به من یه پیام نمیده میگه سرم شلوغه کار دارم..... ولی الان تا یه دختر بهش نخ داده دو روز پشت هم باهاش حرف زده هماهنگ شده وقتایی که من نیستم صحبت کنن..عکس رد و بدل کرده از روزمرگی هاش گفته...برگشته به طرف میگه دختر خوبی هستی ..ارومی ساکتی در صورتیکه یه بار به من اینجوری نگفته تا الان

واقعا یه انسان باید چه شرایط و منطقی داشته باشه که بخواد همسرس رو امتحان کنه!اگه اعتماد ندارید چرا ازدواج میکنید؟ چرا ادامه میدید زندگی رو؟ معیارهاتون چیا هستند که "اعتماد" جزءشون نیست؟

متاسفم برای این مدل رابطه ها و این مدل تاپیک ها، چه افراد نابالغی که متاسفانه با خوندن و دیدن این تاپیک ها،همین روش رو پیش میگیرن!

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

خوب یکبار بهت تجربه دادیم گفتیم داری اشتباه میکنی  باز ادامه میدی دنبال چی هستی؟؟همه تایید کنن ...

دقیقا انگار خیلی خوبه که ثابت بشه شوهرش خیانت میکنه...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اصلا فرض نکنیم من نبودم یکی دیگه بهش پیام داده... کار درستی کرده دو روز جواب یه دختری که نیتش مشخصه ...

وقتی بگه آشنام خب آدم کنجکاو میشه دیگه.الان منه غریبه بهت پیام بدم بگم شمارتو از یکی گرفتم بیا بریم بیرون،شما نمیگی از کی گرفتی؟ تابلوعه شوهرت فهمیده چت ساختگیه.فقط خواسته ادامه بده ببینه کیه...باز میخوای ماها فقط تأییدت کنیم؟ باشه عزیزم شوهرت با گند کاریه خودت به خودت خیانت کرده....ولی شما بعد این چندروز که تاپیک زدی یه مشاور حتماً برو

تو پیام اول باید بلاک می کرد وخدافظ تمام مگه رابطه های خیانت چجوریه اول باهمین ذره ذره ها شروع میشه ...

همه چیز از همین کنجکاویا شروع میشه و یهو به خودت میای میبینی وابسته شدی..😔

اصلا نباید ج میداد یا باید بلاک میکرد حالا نشسته به طرف میگه قیافت اروم و ساکته 

من اگه جا شوهرت بودم بخاطر این حرکت زشتت طلاقت میدادم 

خوبه اونم همینجوری امتحانت کنه ؟ 

اصلا این که به همسرت با این کار نشون دادی بهش بی اعتمادی بزرگترین توهینه 

مثل اینه که یه روز که تو خونه نشستی شوهرت سرزده وسط روز بیاد خونه که شاید مچتو با یکی دیگه بگیره !

🌷اللهم عجّل لولیک الفرج 🌷

۱اگه ادامه میدادم رابطه میخواست همینجور بره جلو

من که خیانتی ندیدم

اتفاقادخیلی همسرت سرد ورسمی جواب داده

قشنگ مشخصه یع حور تایپ کرده که فکر کنه یه آشناتهش درمیاد

الکی زندگیتون رو زهر نکن

🩷🩷

توخیلی بهش پیله شدی،وگرنه اون حرف خاصی نزده

ناراحتی ما درونگرا ها مثل خونریزی داخلی می‌مونه؛ کسی متوجهش نمیشه ولی فقط خودت می‌دونی که چقدر درد داره و داری نابود میشی.👌