2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4546 بازدید | 124 پست
اصلا نباید ج میداد یا باید بلاک میکرد حالا نشسته به طرف میگه قیافت اروم و ساکته 

خودت درو بهروش باز کردی 

چرا راه براش بازمیکنی الان تو رفتی سمتش  راه براش باز شده چند روز دیگه خودش میره سمت بقیه

مگه فضولی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم شدم ی ادم دیگه

حقم داری همیشه آدما بزرگترین ضربه رو از خودی میخورن 

ایشالله خدا حساب دوستتو برسه حالا که موندی بهترین هارو به خودت و پسرت بده

تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی ولی میتونی ازش درس بگیری
پ خوندن داستان های سک سی حین چت چیه؟ چرا باید بخونه وقتی داره با یه غریبه چت میکنه

منم چیز خاصی از همسرت ندیدم شما داری علنن عنگ خیانت بهش میزنی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
پ خوندن داستان های سک سی حین چت چیه؟ چرا باید بخونه وقتی داره با یه غریبه چت میکنه

اون یه عادت بده سعی کن سرگرمش کنی وقت نکنه از سرش بیوفته 

تو نمیتونی گذشته رو تغییر بدی ولی میتونی ازش درس بگیری

کارت فقط یه جنبه خوب داره اونم اینه که دیگه همسرت جرأت نمیکنه به پیام ناشناس جواب بده، فکر میکنه تویی باز، اینو بهش گوشزد کن و بنظرم چت چیز خاصی نداشت هرچند بایستی اصلا جواب نمی‌داد

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
کارت فقط یه جنبه خوب داره اونم اینه که دیگه همسرت جرأت نمیکنه به پیام ناشناس جواب بده، فکر میکنه توی ...

کلا همسر من ادم تو داریه و اهل چت نیس خیییلی ساکت و بی تفاوته....داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم که اینجوری ج میده...تا الان به من نگفته چهرت مهربونه یا چی اما به یه غریبه برگشته میگه چهرت ارومه و فلانه

بحث جوابدادن اون ک اشتباه بوده فرق داره با داستان 

بگو خوشم میاد تایپیک خیانت بزنم همین

مگه فضولی؟