2777
2789
عنوان

تو راهرو گفت

173 بازدید | 12 پست

شوهرم خیلی بد اخلاقه اومد میوه آورد گفت تشنمه دخترم دوید تو راهرو بره باهاش من رفتم آب بیارم خودمم باردارم تو چهارماهم  بطری رانی کنارش بود با آوردن بطری آب ،رانی هم افتاد درآورد گفت میدونستم الان میندازیش فقط برای زاییدن خوب بودی .

منم گفتم تو اگر زنی بودی عرضه زاییدن هم نداشتی 

خودش حتی رانندگی هم بلد نیست اما ببینید چجوری منو ناراحت می‌کنه شما بودین با همچین مردی ادامه می‌دادین ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

با همچین مردی ادامه میدادین😏

بعد دوتا بچه یادت اومده بپرسی؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا ما بگیم ادامه نده و ادامه نمیدادیم جواب دوتا بچه رو چی میخواستی بدی 

سعی کن به حرفاش توجه نکنی مردا همینن  یه مغز خدا بشون داده اکبند بدون فک پلمپ میبرنش اون دنیا 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مادر بی لیاقتش هم ظهر درآورده میگه این دونی برا چی تون بود پس خانواده های شوهر مردم حامی نوه هاشونن این بی لیاقتا ....از بچه گریزونن من برا اونا نیاوردم البته همین ارتباطم هم صفر میکنم با خانواده  بیلیاقتش 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

با همچین مردی ادامه میدادین😏 بعد دوتا بچه یادت اومده بپرسی؟

باز سوال تکراری نپرس بچه دوم خداخواسته بوده تو تاپیک هام هست بعدم چه با دو بچه چه بی بچه آدمی اختیار ادامه زندگیش با یه مرد به دست خودشه خانم 

زاییدن کار هر کسی نیست و سخته.شوهرت عین شوهر من بی فرهنگه

خیای بی فرهنگه بخدا یه بارم بهم گفته عرضه زاییدن هم نداشتی بچت رو با دستگاه کشیدن 

باز سوال تکراری نپرس بچه دوم خداخواسته بوده تو تاپیک هام هست بعدم چه با دو بچه چه بی بچه آدمی اختیار ...

ببین نمیخوام دلتو بشکنم 

ولی وسیله جلوگیری هست

تو کع میبینی شوهرت آنرمال و بی فرهنگه خب چرا مراقب نیستی بچه دار نشی وتقصیر خدا میندازی

بعدشم دوتا بچه وبی بچه فرق داره

دوتا بچه شاید کمبود پدرو حس کنن و اذیت بشن 

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍
ببین نمیخوام دلتو بشکنم  ولی وسیله جلوگیری هست تو کع میبینی شوهرت آنرمال و بی فرهنگه خب چرا م ...

نه عزیزم حرفت اصلا منطقی نیست .خیلی ها را دیدم که با قرص و ا یو دی و کلی چیزهای دیگه بازم باردار شدن و خیلی‌ها ن .پس مطمئن باش این کارها دست خداست و ماها افکارمون کوتاهه که خودمون را گول میزنیم که آره دست خودم بود و میتونستم و ال و بل...