2777
2789
عنوان

ماموگرافی..

285 بازدید | 9 پست

دوستان مامانم از یکی از سینه‌هاش مایعی قهوه ای ترشح میشه ظاهرش تغییر نکرده دکترم بردیم معاینه دستی کرد و گفت هیچ چیز مشکوکی نیس (دکتره متخصص زنان نبود)سونوگرافیم انجام دادیم ی میلی مترم مورد مشکوکی نداشت و سالمه سالم بود و دو تا دکتر گفتن عادیه و نترسید بنظرتون لازمه ماموگرافی انجام بدم براش؟خیلی نگرانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اصلا چنین مواقعی نباید متخصص زنان برید

باید پیش جراح برید

وقتی خداروشکر سونو چیزی نشون نداده نگران نباش ولی برای دلتون اروم باشه یه مامو هم برو

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
۴۵

حتما نباید مودد مشکوو باشه

مامو کرافی بعد ۴۰ سال جز چکاپ هاب واجبه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

ببین اگه برای انجام ماموگرافی دنبال یه دکتر خوبی که تجربه بالایی تو انجام این کار داشته باشه من بهت دکتر نوید تویقی راد معرفی می کنم ایشون از بهترین رادیولوژیست های ایران هستن.

اگه سونوگرافی انجام دادین و دکترها گفتن موردی نیست، جای نگرانی نداره. ترشح قهوه‌ای می‌تونه به دلایل هورمونی یا تغییرات خوش‌خیم در سینه باشه. ولی اگه ترشح ادامه‌دار شد یا همراه با علائم دیگه مثل توده یا تغییر شکل سینه بود، می‌تونید برای اطمینان بیشتر ماموگرافی انجام بدین و سونوگرافی سروش تو غرب تهران عالیه