2777
2789
عنوان

بیاین بحث کنیم😂

113 بازدید | 23 پست

به نظرتون عشق وجود داره؟ یعنی شما فکر میکنید ب مرور ایجاد میشه!؟ یا نه به عشق در یک نگاه و فلان معتقدین؟ 

من بعضی وقتا فکر میکنم یه زندگی مشترک بیشتر یه قرار داد بین دو طرفه تا هر چیز دیگه

یه سوالم دیگم اینکه، اینکه میگن 80 درصد یه رابطه رو رابطه ج... تشکیل میده قبول دارید؟ 

عشقی وجود نداره 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشق وجودداره ..فقط دیدهاو توقعات دوطرف یک رابطه فرق میکنه ..سوال دوم هم خیر شاید نهایتا ۵۰درصد 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

عشق در واقع ی حس هست

که باهاش میتونی برای یکی جون بدی

فقط هم ی نفر نیست، عشق خونه، عشق پول، عشق شهادت، عشق به والدین یا خواهر، عشق به همسر

و یا در ی نظر هست یا به مرور. کشش و جاذبه ی بین دو جنس مخالف باعث ایجاد حسی میشه که اگر قوی باشه بهش میگن عشق. البته باور دارم از سن ۱۵ تا ۲۰، این حس معمولا پایدار نیست. یعنی مثلا من امروز نگاه ی پسری میکنم و دلم میلرزه. هفته بعد اسمشم یادم نمیاد. عشق خیلی کلی هست و در جزئی ترین چیزهای زندگی نقش داره. ابراز عشق رو که دیگه نگو. کلی راه داره. هر کس زبانی داره که از اون برای ابراز عشق استفاده میکنه. مثلا من خودم خیلی بوسه و بغل و ناز کردن رو دوست دارم و لذت میبرم. بعضی ها گل خریدن، بعضی ها با هم غذا خوردن( مثلا پسره میخواد به ی دختری ابراز علاقه کنه، میبرتش رستوران) یا کاردستی درست کردن( مثلا ی پسری، تابلو نقاشی دختری رو میکشه و بهش هدیه میده) یا تولد یا کار زیاد کردن یا اصولا آدمای جدی، تلاطم عاطفی قویتری دارن. نه زیاد، بلکه عمیق و قوی.

🌷🌷👏

نه بابا احساس میکنم تلقینه عشق تو یه نگاه😐 شاسد هم باشه بستگی داره به تجربیات مختلف

من میگم وجود نداره تو یه نگاه 

به مرور با محبت طرفین شکل میگیره و نهادینه میشه البته خب برای انتخاب ظاهر کم چیزی نیس اولین چیزیه ک ب دلت باید بشینه